משה אשכנזי דורש מאוסידון התנצלות תוך שבוע
יו"ר הוועדה המקצועית מבקש ממנהל איזור מרכז המודח להתנצל על דברים שאמר ל-ONE. אם לא יעשה כך, אשכנזי יתבע אותו על סכום של 200,000 ש"ח
דורון בן דור
|

משה אשכנזי. דורש התנצלות
יו"ר הוועדה המקצועית של איגוד השופטים, משה אשכנזי, שלח הבוקר (חמישי) מכתב לשי אוסידון בו הוא מבקש התנצלות פומבית תוך שבעה ימים על דברים שאוסידון אמר ל-ONE.
אוסידון, כזכור, אמר: "אם אשכנזי לא מתפטר תוך 24 שעות אני אוציא דברים עליו החוצה". אם אוסידון לא יתנצל יתבע אותו אשכנזי על סכום של 200,000 ש"ח.
שי אוסידון אמר בתגובה: "לא אמרתי עליו שום דבר רע, אין לו עילה לתבוע אותי".
מנגד, מנהל איזור המרכז המודח שי אוסידון הגיש הבוקר בבית משפט השלום בתל אביב באמצעות עורך דינו אלי סמוחה תביעת לשון הרע בסך מאה אלף שקלים נגד מספר גורמים ובכללם נגד מנהל האיזורים של איגוד השופטים מוטי אקסמיט.
בכתב התביעה שאוסידון הגיש נטען בין היתר שהעלילו עליו דברים לא נכונים. אוסידון: "מי שהעליל עליי יצטרך לשלם. יש לי את כל הדוחו"ת שמצביעים על ההכנסות וההוצאות ומוכיחים שהאיזור נשאר בעודף קטן בקופה ולא בגירעון כפי שטענו. את הדו"חות האלה הגשתי ליו"ר האיגוד בן ציון סלמן".
אקסמיט אמר בתגובה: "אחרי שאקבל את התביעה אגיב בהתאם".
יו"ר האיגוד, בן ציון סלמן, אמר ל-ONE: "הקמתי צוות בדיקה של שני אנשים שיבדקו את ניהולו השוטף של האיזור ולא רק מבחינת ניהול הכספים כי אם גם מבחינת ההתנהלות השוטפת של אוסידון באיזור".
 |
| משה אשכנזי. יתבע את אוסידון? |
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */