אשדוד קנסה את אלן מסודי ב-19 אלף דולר
פרסום ראשון: הקונגולזי ממשיך להסתבך אחרי שחטף קנס כבד על אי הופעה לוועדת משמעת, היעדרות מאימונים וספיגת אדום. רביבו: "מי שמזלזל בנו - יחטוף"

אלן מסודי. ספג קנס כבד מאוד
מערכת היחסים של אלן מסודי ומועדון ספורט אשדוד ממשיכה להתדרדר. הקשר הקונגולזי לא הופיע הבוקר (ראשון) לוועדת המשמעת שקבע לו הבוס חיים רביבו בפעם השניה ברציפות.
בפעם הראשונה הודיע מסודי כי לא חש בטוב ולא טרח להופיע לוועדת המשמעת שנקבעה לו. הבוקר שוב לא הופיע וגם לא טרח להודיע לאיש במועדון.
רביבו החליט להקפיא את פעילותו של מסודי בקבוצה עד להודעה חדשה, אבל לא לפני שהעניש אותו בקנס כספי גבוה מאוד!
על אי הופעתו בוועדת המשמעת בשבוע שעבר והיום ספג השחקן קנס של 4,000 דולר, על חמישה אימונים שלא הופיע בהם חטף מסודי 5.000 דולר, על ההברזה ממחנה האימונים בצפון חטף - 5,000 דולר ועל הכרטיס האדום שספג - 5,000 דולר. בחישוב פשוט - סה"כ 19,000 דולר.
למסודי, שקיבל בשבוע שעבר עונש הרחקה משלושה משחקים בפועל וארבעה על תנאי, נקבעה תוכנית אימונים אישית בה יתאמן מסודי לבד ובבד בבד נקבע - כל אימון שלא יופיע אליו מסודי, הוא יחטוף קנס של 1,000 דולר.
חיים רביבו אישר את הידיעה ל-ONE והבהיר: "אני אישית מאוד מאוכזב מההתנהגות של אלן מסודי. הוא לא הגיע פעמיים לוועדת משמעת וזה מבחינתי זלזול לשמו. מי שמזלזל בקבוצה שלנו - יחטוף ומסודי ספג קנס כבד מאוד".
 |
| אלן מסודי. משיך להסתבך |
החוזה של מסודי הוקפא
בינתיים החליטה הנהלת מ.ס אשדוד להקפיא את חוזהו של אלן מסודי. במקומו העבירו הבוקר (ראשון) את החלוץ הבולגרי דמיטאר איבאנוב מקראייב בבקרה התקציבית. איבאנוב יוכל ליטול חלק במשחק הערב ב-20:50 נגד בית"ר ירושלים.
חזן יתמודד הערב עם סגל דליל ביותר, כאשר יחסר את עידן שריקי המורחק, עידן מליחי ואלן מסודי המושעים ואת סמי אג'יי שנמצא באליפות אפריקה וגם לגביו טרם התקבלה תשובה סופית.
בקבוצה מקווים לראות כבר הערב מגמת שיפור ואולי גם לחלץ נקודה, לאחר שבמפגש הקודם בין השתיים הושפלה אשדוד 5:0 בטדי. נכון לעכשיו לא ברור האם בשער יעמוד יניב בן-ישי או יוסי שקל ובהמשך השבוע תתקבל החלטה לגבי השוער הראשון של הקבוצה שאחת האופציות היא להמתין לשובו של אג'יי.
 |
| סמי אג'יי. ייעדר בגלל אליפות אפריקה |
במשחק האימון שהתקיים השבוע מול אחי נצרת בחן חזן את שני השוערים העומדים לרשותו כשאר לכל שוער נתן מחצית.
אלון חזן אמר: "כל קבוצה שמתמודדת מול בית"ר יודעת שהיא צריכה להגיע ולהשקיע את המקסימום כדי לגרום לבית"ר להיראות כמה שפחות טוב. בית"ר היא ללא ספק הקבוצה הכי טובה בליגה שלנו. היא הוכיחה את זה יותר מידי פעמים שהיא האלופה ולדעת רבים גם האלופה שבדרך".
 |
| אלון חזן. משחק חשוב מול בית"ר ירושלים |
על הסגל הדליל שיעמוד לרשותו אמר המאמן: "יש סגל שחקנים שעומד לרשות הקבוצה והסגל הזה צריך לתת היום 100 אחוז השקעה. עם 100 אחוז השקעה נוכל להביא גם כדורגל ולעשות דברים יפים מול בית"ר ירושלים".
הרכב משוער: יניב בן ישי (יוסי שקל), יאשה ודראן, כריסטיאן גונזלס, אדיר טובול, מאור זוהר, רחמים צ'קול, גוסו גוסו, קובי דאג'ני, דוד רביבו, שי הולצמן, ניר נחום (דימאטר איבאנוב).
כל הזכויות שמורות 2026-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */