בית"ר ירושלים הודיעה: תומר בן יוסף לא ישוחרר
מבוכה לבלם שכבר סיכם במכבי ת"א ל-3.5 שנים: האלופה טירפדה את מעברו לקרית שלום מחשש לעזיבתו הצפויה של זיו. שעיה: "זו החלטה של בית"ר"

תומר בן יוסף. סיכם במכבי, נשאר בבית"ר
בית"ר ירושלים הודיעה הצהריים (שלישי) באופן רשמי כי היא אינה מתכוונת לשחרר את בלם הקבוצה, תומר בן-יוסף, שכבר סיכם את תנאיו בשורות מכבי ת"א ל-3.5 שנים.
האלופה הודיעה כי בן יוסף יישאר בטדי לפחות עד סוף העונה. בהנהלה של האלופה חוששים מעזיבתו האפשרית של מגן הקבוצה, יואב זיו ולא רוצים להישאר עם מחסור בשחקני הגנה ברמה גבוהה.
במכבי ת"א מאוד התאכזבו לשמוע על ההחלטה. מנכ"ל הקבוצה, עוזי שעיה אמר ל-ONE לאחר קבלת ההחלטה: "תומר בן יוסף הוא שחקן של בית"ר, שהם יחליטו מה לעשות איתו".
"שחר שוב דורש מחיר מופרז על הכרטיסים"
כ-1000 כרטיסים נמכרו עד כה לאוהדי מכבי תל אביב למשחק ביום ראשון בקרית אליעזר מול מכבי חיפה, מתוך 2000 הכרטיסים שהופצו לצהובים.
האוהדים כועסים על יענקל'ה שחר, ששוב לטענתם, דורש מחיר מופרז עבור כרטיס. האוהדים טוענים כי בחיפה דורשים 90 ש"ח בשביל כרטיס עבור ישיבה ביציע מוזנח, הממוקם עשרות מטרים מאחורי השער הדרומי בקרית אליעזר.
"לא יעקב שחר ואף אחד ממכבי חיפה לא יעצור בעדנו מלהגיע לקרית אליעזר. הם דורשים מחירים מוגזמים ואנחנו מקווים שההנהלה שלנו תחזיר להם באותו מטבע", כך אמרו מספר אוהדים ל-ONE, "אנחנו הולכים להרעיד את חיפה והשחקנים יודעים שחייבים להחזיר את הכבוד לאחר ההשפלה בבלומפילד בסיבוב הקודם", סיכמו האוהדים.
 |
| תומר בן-יוסף. בבית"ר החליטו לא לשחררו (יניב סופר) |
בתוך כך, מכבי תל אביב ערכה את אימון הבוקר שלה. מי שחזר לאימונים הוא מילאן מרטינוביץ', שנח לאחר שנפגע בראשו ביום שבת. אחר הצהריים ייערך משחק אימון מול קבוצת הנוער.
אמש נפגשו אבי נמני ועוזי שעיה עם רונן קצב, סוכנו של בלם בית"ר ירושלים תומר בן יוסף, בפגישה שהובילה לסיכום בין הצדדים, אבל כאמור בית"ר החליטה שלא לשחררו.
 |
| מילאן מרטינוביץ'. חזר להתאמן |
מחר תיערך פגישה נוספת בין לוני הרציקוביץ' לאנשיו של אלכס שניידר, על מנת לנסות ולהגיע לסיכום סופי בעסקת המכירה. אנשיו של הרציקוביץ' הגישו השבוע את הדוחות הכספיים של חודש דצמבר 2007 לאנשיו של שניידר. הצדדים מקווים להגיע לחתימה סופית בתחילת השבוע הבא.
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */