יום שבת, 20.12.2025 שעה 17:11
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

צו עיכוב יציאה מהארץ נגד ג'ון פנטסיל

פרסום ראשון: חובו של מגן הפועל ת"א לאזרחית שהילוותה לו כסף תפח ל-61 אלף שקל והוא לא יוכל לצאת מישראל לפני התשלום. עיקולים הוטלו על משכורתו

|
פנטסיל בשדה התעופה. חייב להסדיר את חובו
פנטסיל בשדה התעופה. חייב להסדיר את חובו
בהמשך לפרסום הבלעדי אמש ב-ONE על כך שמגן נבחרת גאנה והפועל תל-אביב, ג'ון פנטסיל, חייב לשלם 55 אלף שקל, הוצא נגדו גם צו עיכוב יציאה מהארץ.

משמעות העניין היא שפנטסיל, שסיים את משחקי המונדיאל וחזר ארצה, לא יכול לצאת מהארץ עד להסדרת חובו, שתפח ל-61 אלף שקל. פנטסיל היה אמור לטוס לגאנה ולאחר מכן לאירופה.

כמו כן, נמסרו בהתאחדות לכדורגל ובמתחם האימונים של הפועל תל-אביב בוולפסון צווי עיקול על משכורתו של פנטסיל.

עורך-דינה של התובעת, עו"ד ישראל נטר, אישר ל-ONE את הפרטים וסיפר כי נגד הגנאי נפתחו הליכי הוצאה לפועל: "היתה לו הזדמנות לערער תוך 45 ימים ומרגע שהוא לא ערער, פסק הדין הפך סופי. כנגד השחקן ננקטים כעת הליכי הוצאה לפועל ובכללם צו איסור יציאה מן הארץ ועיקול על משכורתו".

אמש, לאחר הפרסום ב-ONE, טענה המתלוננת כי קיבלה איומים בטלפון מהשחקן והבוקר הגישה תלונה במשטרה. ל-ONE נודע כי גורם הקשור בפרשה שוקל להגיש תלונה בעוון איומים כנגד סוכנו של השחקן אייזיק.

כזכור, אתמול פורסם ב-ONE שאזרחית ישראלית, המבקשת להישאר בעילום שם, תובעת מפנטסיל 55 אלף שקלים בטענה שהלוותה לו את הכסף מיד לאחר שעזב את מכבי תל-אביב והוא עדיין לא החזיר לה את החוב.

בית-המשפט קיבל את טענת התובעת ומאחר ופנטסיל לא הגיש כתב הגנה בזמן הוא חוייב לשלם 55 אלף שקלים בתוספת ריבית והצמדה. את התובעת מייצג עורך הדין ישראל נטר, ולג'ון פנטסיל אין לפי שעה עורך דין שמייצג אותו בתיק הזה.

השופט, יוחנן גבאי, רשם בית משפט השלום, כתב בפסק הדין: "הנתבע לא הגיש כתב הגנה תוך המועד שנקבע בהזמנה, שהומצא, הנני מחליט לחייבו ביחד ולחוד לשלם לתובעים הסכומים כדלקמן: 50 אלף שקל בתוספת הפרשי הצמדה וריבית. כן הוחלט לחייבו לשלם לתובעים את הוצאות המשפט וכן 5000 שקל בתוספת מע"מ כדין".


צפו בג'ון פנטסיל באימון הפועל תל-אביב

בכתב התביעה נטען: "בעת היכרותם (של התובעת ושל פנטסיל), הציג הנתבע את עצמו כבודד ופגוע נפשית מהקבוצה בה שיחק קודם (מכבי תל-אביב), והחל לקנות את ליבה של התובעת, שריחמה עליו ורצתה רק את טובתו, בהיותה אוהדת הקבוצה בה משחק הנתבע".

התובעת עצמה אמר ל-ONE: "הכרתי את ג'ון במסגרת העבודה, התיידדתי אתו ולאט לאט הוא התחיל לבקש ממני כסף. בהתחלה הוא ביקש 2000 שקלים, אחר-כך 3000, נסעתי איתו גם לגאנה וכל הזמן הוא הבטיח שיחזיר לי. הוא טען שהפועל לא שילמה לו בזמן, שאין לו כסף ושגנבו לו אותו.

"פניתי אליו מספר פעמים בבקשה שיחזיר לי את הכסף, אך הוא כל פעם התחמק עד שהגשתי תביעה לבית-המשפט. מאחר וג'ון לא הגיש כתב הגנה הוא חוייב לשלם לי 50 אלף שקלים ששווים כבר 61 אלף שקלים. הובטח לי שב-16 ביוני ייצא צו הוצאה לפועל ואני עדיין מחכה. מגיע לי לקבל את הכסף בחזרה".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */