עיתוני דנמרק: הרגליים רעדו לשחקני קופנהאגן
יממה לאחר הניצחון המינימלי של הדנים על בית"ר, התקשורת בדנמרק לא חסכה בביקורות: "משחק פחדני של קופנהאגן, בית"ר היא חזקה ומסוכנת"
מיכל גרונדלנד
|

אלבארז האצ'ינסון. קופנהאגן איכזבה (רויטרס)
יום לאחר הניצחון הלא משכנע של אלופת דנמרק, פ.צ. קופנהאגן, על האלופה הישראלית, בית"ר ירושלים, כותרות העיתונים בדנמרק מפרגנות לחניכיו של יצחק שום ובעיקר מדברות על משחק דפנסיבי, פחדני וככזה שהתוצאה שלו לא תספיק לגומלין על אדמת הקודש בשבוע הבא.
אספנו כותרות מ-4 העיתונים הגדולים ביותר בדנמרק והרי הן לפניכם: העיתון החשוב ביותר בדנמרק "פוליטיקן" כתב: "היתרון של פ.צ. קופנהאגן הביא ניצחון זעיר מול קבוצה שהוכיחה שהיא מאורגנת היטב ויודעת לעבוד קשה, ושיצרה לעצמה מצבים טובים ליד השער".
כותרת נוספת של העיתון: "הדנים שיחקו בלי מספיק החלטיות". העיתון המשיך להחמיא לשחקנים מהבירה הישראלית וכתב שדווקא אחרי ההרחקה של בואטנג הייתה זו בית"ר ששלטה במשחק והגיעה למצבים טובים יותר מהדנים".
גם חוליית ההגנה של בית"ר קיבלה שבחים: "משחק ההגנה של בית"ר היה מצויין למול משחק התקפה הססני שלנו".
העיתון "ברלינגסקה" הוסיף: "אומנם קופנהאגן ניצחה, אבל זה ניצחון שעלול להיות בלתי מספיק בגומלין בירושלים". עוד נכתב: "למרות היתרון הדני, לא ברור אחרי המשחק אתמול, שאכן תהיה זו קופנהאגן שתעבור לשלב הבא בצ'מפיונס ליג".
העיתון "אקסטרא-בלאדט" כתב: "קופנהאגן איכזבה מול בית"ר והיא עדיין רחוקה מהצ'פניוס ליג. אחרי שנאלצו להסתפק בניצחון זעיר מול בית"ר בבית, קופנהאגן נראית רחוקה מהשלב הבא".
|
| צפו בשחקני בית"ר נוחתים בנתב"ג |
העיתון "ב.ט." פירסם כי לאחר המשחק פרץ ויכחו בין מאמן קופנהאגן לבין העיתונות הדנית, שביקשה את התייחסותו של המאמן לאחר הניצחון על בית"ר ירושלים.
האלופה הדנית בא בהאשמות כלפי התקשורת הדנית המקומית, שהיא זו שלא העריכה מספיק את בית"ר ירושלים ולכן הציפיות מקבוצתו היו גבוהות מידי.
 |
| טוטו תמוז מול הדנים. ויכוח בסיום המשחק (יעל מרגלית) |
"בית"ר היא קבוצה חזקה מאורגנת ומסוכנת, בעלת כדורגל טקטי טוב והגנה יציבה", נכתב בעיתון, "הניצחון הביתי חשוב בגלל שהדנים השכילו שלא לספוג שער מההתקפה המסוכנת של בית"ר ירושלים, שמבחינתה הראתה הגנה עיקשת ומשכנעת".
 |
| שחקני קופנהאגן חוגגים את השער (יעל מרגלית) |
ב.ט. הוסיף: "היתרון הזעיר והלא משכנע, לא בהכרח יספיק בגומלין בשבוע הבא". הכותרות הגדולה של העיתון: "רעדו לנו הרגליים מהישראלים, משחק פחדני של קופנהאגן".
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */