אדוארדו גונזאלס ישפוט בישראל - קרואטיה
אופ"א מינתה רביעיית שופטים ספרדית לנהל את המשחק של הנבחרת הלאומית בעוד 10 ימים. שופט המשחק כבר ניהל את משחקן של הפועל ומכבי ת"א באירופה
לירון ויצמן
|

קשטן ואיצ'ה. שופטים כבר יש
רביעיית שופטים ספרדית בראשותו של השופט אדוארדו איטורלדה גונזאלס תנהל את משחק הנבחרת נגד קרואטיה במסגרת בית 5 של מוקדמות יורו 2008 שיערך באצטדיון ר"ג בעוד 10 ימים.
גונזאלס בן ה-39 ייעזר בקוונים אלונסו גררו וגוואדמורו קאלבו, כשאלבארז טוריינסו מונה לשופט הרביעי.
גונזאלס, המשמש כשופט בליגה הבכירה בספרד מאז ספטמבר 1995 ומחזיק בתג שופט בינ"ל של פיפ"א מינואר 1998 - שפט עד כה 43 משחקים בין-לאומיים, בהם שניים בהשתתפות קבוצות ישראליות.
במשחקו הבין-לאומי האחרון, שנערך ב-19.10.06 באתונה שפט גונזאלס במסגרת שלב הבתים של גביע אופ"א את הפסדה של הפועל ת"א בתוצאה 2:0 לפנאתינאיקוס.
שנתיים קודם לכן, ובאותו התאריך בדיוק שפט גונזאלס את מכבי ת"א שהפסידה 3:0 לאייאקס באמסטרדם ארינה במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות.
העונה, פרט למשחק באתונה, שפט גונזאלס את המשחק הגומלין בשלב הראשון בגביע אופ"א בו ניצחה נאנסי הצרפתית את שאלקה 1:3 והעפילה לשלב הבתים.
למרות שלא שפט את הנבחרת הלאומית של קרואטיה, ניהל גונזאלס משחק של קרואטיה הצעירה שסיימה את משחקה במסגרת מוקדמות אליפות אירופה עד גיל 21 בתוצאת תיקו 1:1 נגד צ`כיה בעיר ספליט ב-10.11.01.
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */