אלון מזרחי ושרף: "אייל לא צריך לפרוש"
התקרית של ברקוביץ' עם מאיר לוי העלתה שוב את השאלה: האם הוא צריך לפרוש? אלון מזרחי: "הוא צריך לשחק עד סוף העונה". שרף: "לא כך הוא צריך לפרוש"
אבי סופר
|

אייל ברקוביץ'. מחכים להחלטה שלו
שאלות רבות נשאלו היום (ראשון) בקרית-שלום, ומעל כולן עומדת השאלה הגדולה: לאן מועדות פניו של הקוסם?
אי הופעתו של אייל ברקוביץ' לאימון מכבי תל-אביב אחרי התקרית בה היה מעורב ביום שישי לא ממש הפתיעה. כבר מהשנייה בה שלף לוי את הכרטיס האדום היה ברור שלא מדובר בהרחקה רגילה.
למרות ניסיונות לקבל תשובה ברורה מאייל לגבי כוונותיו, הנושא כולו לוט בערפל. גם אנשים קרובים לברקוביץ', כאלו שהוא משוחח עימם על-פי רוב, לא ידעו לומר אם בכוונתו לפרוש ממשחק פעיל בעקבות התקרית ואולי גם בעקבות התגובה הקשה שהדברים שאמר למאיר לוי עוררו במכבי.
היה גם מי שהעריך שלברקוביץ' נמאס מהליגה שלנו, נמאס מהתקשורת ומהטפות המוסר. כל מה שהוא רוצה עכשיו, כך נאמר, זה קצת שקט. למרות זאת, ברקוביץ', כפי שאפשר לראות בכל אימון של מכבי, עדיין מאוד אוהב כדורגל. ישנה אפשרות שהוא יחזור לשחק, אולי כדי לנסות לקחת גביע עם מכבי, ולפרוש כמו גדול.
אפשר שההחלטה של ברקוביץ' תהיה תלויה גם בעונש שיקבל הן ממכבי תל-אביב והן מההתאחדות לכדורגל. אם יקבל הרחקה ארוכה מידי, יכול להיות שלא נראה את אייל על המגרשים.
שני אנשים שמכירים טוב מאוד את אייל נדרשו לסוגיה: אלון מזרחי והמאמן הלאומי לשעבר שלמה שרף.
 |
| שרף עם ברקוביץ'. המאמן לשעבר הופתע |
"אני לא יכול להגן על ברקוביץ' במקרה הזה", אמר שרף ל-ONE והסביר: "אני חושב שהוא עשה מעשה חמור, ככה הוא לא יכול לשמש דוגמה להמון בני נוער שמעריצים אותו. לא דיברתי איתו מאז התקרית. אין לי מושג מאיזה מקום באה ההתפרצות הזו שלו, ואני חייב לציין שמאוד הפותעתי.
"אני לא חושב שאייל צריך לפרוש עכשיו, לא כך צריך לסיים קריירה כמו שלו. הדרך שלו לפרוש זה דרך אימונים ומשחקים טובים. כך אני הייתי רוצה לזכור את אייל כשחקן, אני במקומו לא הייתי פורש עכשיו".
אלון מזרחי: "הרעיון של אייל, לבוא לפה לשנה אחרונה ולנסות לקחת אליפות עם הסגל האיכותי של מכבי היה רעיון טוב. זה לא כל-כך הלך, ויכול להיות שאייל היה צריך לפרוש ישר אחרי החזרה מאנגליה.
"בכל מקרה, מאוד הופתעתי מההתנהגות של אייל. זה ממש לא מתאים לו, ואתה יכול לשאול את מי שאתה רוצה, אייל ברקוביץ' מעולם לא נהג בתוקפנות. זה מה שהכי הפתיע אותי. אם אתה שואל אותי, הוא לא צריך לפרוש עד סיום העונה".
מאמנו הנוכחי של ברקוביץ', טון קאנן: "אני לא רואה שום סיבה שבגללה הוא צריך לפרוש עכשיו. יש לו חוזה, והוא צריך לשחק עד הסוף".
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */