"אם לא רוצים לחץ, אז שלא ילחיצו"
שחקן בהפועל ת"א התייחס לעצבנותו של יצחק שום באימון הקבוצה. מעמדו של זיטו אוגבונה ממשיך להתערער - יתכן שיושאל כבר בשבוע הקרוב לקבוצה אחרת
לירן זילברמן
|

יצחק שום. עצבני
שחקני הפועל תל-אביב קיימו היום (שני) שני אימונים כאשר הראשון מבינהם הועבר על ידי מאמן הכושר, רון ציבילין. אימון הערב, שנוהל על ידי יצחק שום, עבר במתכונת מעט שונה ממה שזוכרים האדומים.
שום גער בשחקניו ונראה עצבני, שחקנים בקבוצה ביקרו את התנהגותו של המאמן. אחד מהם אמר ל-ONE: "אם לא רוצים שיהיה לחץ אז שלא ילחיצו אותנו באימונים".
כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, מעמדו של זיטו אוגבונה בקבוצה מעורער וייתכן כי כבר בשבוע הקרוב יעזוב החלוץ המועדון ויושאל לקבוצה אחרת בליגת העל.
שניים משחקני הפועל - וואליד באדיר וסלים טועמה, הנמצאים כעת במחנה האימון של נבחרת ישראל, יחזרו לסלובניה גם בשבוע הבא, בכדי לשחק עם קבוצתם מול דומז'אלה בגומלין גביע אופ"א.
הערב, כאשר נסעו לעיר בה ייערך משחק הידידות חלפו השניים על-פני העיר דומז'אלה וסימנו לעצמם את המטרה: "לבוא לכאן ולנצח".
מנהל הקבוצה, אריה הרשקוביץ, שהה בלובליאנה בימים האחרונים וסידר את ענייני הקבוצה לקראת הנסיעה.
שחקני הפועל תל-אביב יתארחו במון-דומינה, אותו מלון בו מתארחת הנבחרת ויתאמנו, בדיוק כמו הנבחרת הלאומית, באיצטדיון האתלטיקה של לובליאנה.
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */