"ארסנל תציע 10 מיליון ליש"ט על בניון"
"אינדפנדנט": התותחנים מוכנים להשתמש בכסף שיקבלו מצ'לסי עבור אשלי קול כדי לרכוש מווסטהאם את הקשר הישראלי. פארדו: "פנטסיל עשוי לספק את הסחורה"
מערכת ONE
|

יוסי בניון. בדרך לאנפילד? (רויטרס)
ארסנל תשתמש בכסף שעשויה לקבל מצ'לסי עבור אשלי קול כדי לרכוש את יוסי בניון, הקשר הישראלי של ווסטהאם - כך טוען הבוקר (רביעי) העיתון הבריטי "אינדפנדנט".
התותחנים עשויים לקבל סכום שיאפשר להם להציע סכום דימיוני של 10 מיליון ליש"ט עבור בניון.
גם הכתב עצמו מתרשם מהסכום שכן לשם השוואה, ארסנל שילמה 7 מיליון ליש"ט בקיץ עבור תומאס רוזיצקי הצ'כי. ההצעה עבור בניון כאמור היא גבוהה ב-3 מיליון.
בבריטניה טוענים שמנג'ר ארסנל, ארסן ונגר, עוקב אחר בניון כבר מספר חודשים ומאוד רוצה לצרף אותו לקבוצה שלו.
גם ליברפול רוצה את בניון אך היא עשויה ללכת בסופו של דבר על ג'רמיין פאנאט מברמינגהאם. העיתון מצטט מקורב לבניון שטוען שיש קבוצה שלישית מהפרמייר-ליג שרוצה אותו.
בניון, שכבש במשחק אימון בניצחון 1:3 של ווסטהאם בשבדיה, עלה לפטישים רק 2.5 מיליון ליש"ט כשהם רכשו אותו מסנטאנדר הספרדית. הרווח שלהם עשוי להיות גדול מאוד.
אם יעבור בניון לארסנל הוא עשוי לשחק לראשונה בקריירה שלו בליגת האלופות. גם בליברפול הוא יוכל לעשות את זה. ווסטהאם אמורה לשחק בגביע אופ"א.
פנטסיל בדרך הנכונה
מנג'ר ווסטהאם, אלן פארדו, מרוצה מהשתלבותו של ג'ון פנטסיל במדי הפטישים, במסגרת משחקי האימון שעורכת הקבוצה בשבדיה.
פארדו רמז כי המגן הגנאי יישאר באפטון פארק לזמן ממושך. פנטסיל הרשים מאוד את הצוות המקצועי של הקבוצה הלונדונית, במיוחד בניצחון 1:3 על ליונגסקיל.
סוכנו של פנסטיל כבר טען כי העסקה עם ווסטהאם סגורה וכעת הוסיף המנג'ר חיזוק כאשר הודה כי הוא שוקל את החתמת השחקן.
"אני חושב שג'ון היה מצוין", אמר פארדו לעיתון "הסאן" באנגליה. "הוא שחקן מנוסה שאולי יספק דברים שאנחנו צריכים".
"נמשיך לדבר ולעשות הערכות בקשר אליו בהמשך השבוע", הוסיף פארדו. ווסטהאם מחפשת מזה זמן מחליף לתומאס רפקה בעמדת המגן השמאלי.
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */