יום שישי, 19.12.2025 שעה 13:07
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

רכש מדהים להפועל ת"א: ג'וניור הברזילאי

הנהלת האדומים שוב מפתיעה: החלוץ, שצבר 15 הופעות בינ"ל ו-8 שערים, מגיע לבלומפילד וירוויח חצי מיליון דולר לעונה. ג'וניור שיחק גם בבוכום ורומא

|
ג'וניור במדי בוכום. מגיע לבלומפילד (רויטרס)
ג'וניור במדי בוכום. מגיע לבלומפילד (רויטרס)
הפועל ת"א ממשיכה להפתיע עם הרכש שלה לעונה הבאה: הקבוצה האדומה של תל-אביב החתימה לשנתיים את פאביו ג'וניור, חלוץ נבחרת ברזיל לשעבר ששיחק ברומא ובוכום.

לא בכל יום נוחת בישראל שחקן שאכן שיחק בנבחרת הבוגרת של ברזיל. לרוב, כידוע, מדובר בשחקנים ששיחקו מקסימום בנבחרות ברזיל הצעירות. בנוסף, מדובר בשחקן צעיר למדי - 29, כלומר לא מי ש"גמר את הסוס".

בהנהלת הפועל ת"א אישרו את הידיעה ל-ONE וציינו: "במשך חודש אנחנו עובדים בסודיות מוחלטת מול השחקן ואנחנו שמחים לבשר לאוהדי הפועל ת"א על הצטרפותו של ג'וניור. הסגל הולך ומתגבש לקראת העונה הבאה".

ג'וניור שיחק 15 פעמים במדי נבחרת ברזיל בהם כבש 8 שערים - ממוצע לא רע בכלל. עדיין ללא החלוץ החדש והנוצץ, הפועל ת"א תתמודד הערב ב-19:00 מול פלימות' האנגלית כחלק ממחנה האימון שלה באוסטריה.

רומא בוכום והפועל ת"א
פאביו ג'וניור פריירה שיחק בקבוצת הנוער של דמוקראטה גוברנאדור, ממנה עבר לקרוזיירו במדיה גם ערך את הופעת הבכורה בקבוצה הבוגרת.

התחנה הבאה שלו היתה רומא אליה עבר ב-1999 תמורת סכום מדהים של 19 מיליון דולר, אבל אחרי עונה אחת בלבד חזר לקדנציה שניה בקרוזיירו.



ב-2001 הוא נחת בפאלמיירס ואחרי עונה אחת חזר לקדנציה נוספת בקרוזיירו. ממנה עבר לוויטוריה ושיחק גם באתלטיקו מיניירו עד שעבר לשחק ביפן במדי קאשימה אנטלרס, אבל אחרי שהצליח לכבוש רק שער בודד ב-13 הופעות, חזר שוב לברזיל.

הפעם הוא נחת באתלטיקו מיניירו ובאותה עונה הספיק לשחק אפילו במדי אל-וואדה באיחוד האמירויות.



מאיחוד האמירויות עבר ג'וניור לבוכום והצליח לכבוש 3 שערים ב-31 הופעות בעונה החולפת בבונדסליגה. החלוץ הענק (1.86) היה אמור לשחק באומוניה הקפריסאית בקיץ, אבל לבסוף נחת אצל הפועל ת"א.

השכר הצפוי: חצי מיליון דולר לעונה
ברור שהפועל ת"א היתה צריכה להקצות לעסקה כמות מזומנים לא קטנה.

ל-ONE נודע כי השחקן ירוויח כחצי מיליון דולר לעונה.

כזכור, הפועל ת"א כבר החתימה את אבדי הברזילאי, שהגיע מוואסקו דה גמא בעסקה המוערכת ב-2 מיליון דולר לשנתיים.



הרכש של הפועל ת"א כולל כאמור גם את וינסנט אניימה, שוער נבחרת ניגריה שהגיע מבני-יהודה, מזואה אנסומבו הקונגולזי ממכבי נתניה, ראובן עובד המוכשר מבני-יהודה - כמו גם הסקורר ליאור אסולין.

לאבדי וג'וניור יש לצרף את הבלם דוס-סנטוס כך שיש להפועל ת"א שלושה ברזילאים לקראת העונה הבאה.


אבדי. קיבל חבר ברזילאי
אבדי. קיבל חבר ברזילאי

הפועל ת"א, השוהה בימים אלו במחנה האימונים באוסטריה, מתכוננת למשחקי גביע אופ"א אליהם תצטרף בסיבוב המוקדמות השני. הגרלת המשחקים תיערך ביום שישי הבא.

עוד קודם לכן, יפתחו האדומים את העונה עם גביע הטוטו בשבת הבאה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */