הנבחרת נחתה: "צריכים זמן לתקן דברים"
שמעון גרשון נחת עם הנבחרת לאחר ה-1:1 בסלובניה: "בואו נהיה אופטימיים". עומרי אפק: "תמיד מחפשים את הדברים הלא טובים". אלברמן: "מוקדם לשפוט"
מאור דייטש
|

גרשון: "כיף להיות קפטן אך אני מפרגן לבניון" (יותם רונן)
נבחרת ישראל חזרה לפנות בוקר (רביעי) מסלובניה לאחר ה-1:1 במשחק ההכנה היחיד של דרור קשטן למוקדמות היורו, והגיעה לנמל התעופה קצת עייפה.
למרות ששוב חזר התסריט של ספיגת שער מיד לאחר הובלה בדקות הסיום, חזרו השחקנים אופטימיים לקראת ההמשך. הנבחרת, כזכור, סיימה כמה שעות קודם לכן ב-1:1 לאחר שכבר הובילה משער של יוסי בניון שעלה כמחליף.
המשחק היה כאמור משחק ההכנה האחרון לקראת מוקדמות יורו 2008 ונדמה שתסמינים רבים חוזרים במדים הכחולים - כמו בתקופתו של אברהם גרנט.
שמעון גרשון לא רוצה להסתכל על חצי הכוס הריקה ואמר עם הנחיתה: "היה משחק טוב מול נבחרת חזקה. בואו נהיה אופטימיים. עוד מעט אנחנו מתחילים את הקמפיין. האמת שהיינו בסך הכל ארבעה ימים יחד והספקנו לעשות כמה דברים עם קשטן. אנחנו רוצים זמן כדי לתקן דברים שאנחנו צריכים לעבוד עליהם".
על חסרונו של טל בן-חיים אמר גרשון: "תמיד על השחקנים שלא נמצאים אומרים שהם חסרים. אני מעדיף שלא להתייחס לנושא. דרור מקפיד על הדברים של משמעת וזמנים כמו שצריך. האימונים וההכנה היו פנטסטיים ובאווירה טובה".
גרשון, שהיה קפטן במשחק, אמר: "תמיד כיף להיות קפטן אך בקמפיין הזה יש קפטן - יוסי בניון - ואני מפרגן לו מכל הלב". על ההבדלים בין קשטן לגרנט אמר גרשון: "מהשוואות אתה לא יוצא טוב. אברהם הוא אברהם. דרור הוא דרור. נהנינו עם אברהם ונקווה לעשות דברים יפים עם דרור".
חברו של גרשון לבית"ר, עומרי אפק, סיכם את המשחק: "יחסית למשחק ראשון - הוא היה טוב. תמיד דואגים לחפש דברים לא טובים ולהמעיט, אבל היו דברים טובים. סלובניה היא נבחרת שניצחה לפני חודש את טרינידד ועשתה לה בית-ספר. לצאת איתם 1:1 בחוץ, במגרש קשה, מול התקפה שאנחנו לא רגילים לשחק נגדה, זו התנסות טובה".
יניב קטן, סיכם את המחנה והמשחק: "היה מחנה טוב מאוד ואימונים טובים. האווירה היא יוצאת מהכלל. נקווה שתהיה המשכיות טובה. עשינו משחק יוצא מהכלל. כל הנבחרת שיחקה טוב. היינו צריכים לנצח. חבל שספגנו שער כזה".
 |
| עומרי אפק: "יחסית למשחק ראשון - הוא היה טוב" (יותם רונן) |
על חילופי המאמנים אמר קטן: "לכל מאמן יש את הדרך והשיטה שלו. אני אישית מאוד נהניתי השבוע".
גל אלברמן הוסיף: "אני חושב שזה מוקדם לקבוע. זה היה המבחן הראשון שלנו. אצלנו ממהרים תמיד להסיק מסקנות מהנורמלי. עברנו בנבחרת שינוי של מאמן. לדעתי היה מחנה מוצלח. למשחק היתה רמה גבוהה".
 |
| גל אלברמן: "זה היה המבחן האחרון שלנו" |
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */