אספניול ליניב עזרן: רוצים להחתים אותך מיידית
פרסום ראשון: הספרדים הודיעו לרונן קצב, סוכנו של שחקן אשדוד, כי הם רוצים להחתימו ולהשאילו עד שיקבל דרכון אירופי. האוהדים פרצו לאימון אשדוד

יניב עזרן. בדרך לספרד
אספניול הספרדית מעוניינת להחתים מיידית את יניב עזרן - כפי שפורסם לראשונה ב-ONE והיא הודיעה על כך היום (שני) לסוכנו רונן קצב.
ל-ONE נודע כי אספניול אמורה להחתים את עזרן ואז להשאילו לקבוצה בליגה השניה - ככל הנראה טנריפה. מדובר בקבוצה בה שיחק גל אלברמן לפני שחזר ארצה כדי לשחק בבית"ר ירושלים.
לאחר שעזרן יקבל דרכון אירופאי, מתכוונת אספניול להביא אותו לשחק בין שורותיה.
עזרן, מלך השערים של ליגת-העל, פתח את העונה הנוכחית שוב עם אשדוד, אליה הגיעה באמצע העונה שעברה מפראלימני של ניר קלינגר.
כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, נציגים של הקבוצה הקטאלונית עקבו אחרי השחקן וביקשו להחתימו כבר בתום משחק חצי גמר הגביע נגד הפועל תל-אביב, בו התרשמו מהשחקן.
בשחקן התעניינו העונה גם מכבי תל-אביב, מכבי חיפה ובית"ר ירושלים.
אספניול הדיחה העונה את מכבי חיפה ממשחקי גביע אופ"א בשלב שמינית הגמר לאחר שהביסה אותה 0:4 במשחק הגומלין באצטדיון האולימפי בהר היהודים בברצלונה.
הקבוצה הספרדית העפילה לגמר גביע אופ"א שם הפסידה לסביליה בפנדלים.
 |
| יניב עזרן. עשוי להגיע לטנריפה |
עזרן שהחל את הקריירה במ.ס. אשדוד, החל את העונה דווקא בליגה הקפריסאית עד שחזר לשורות הקבוצה מעיר הנמל.
העונה האחרונה היתה הטובה ביותר בקריירה של החלוץ, שהוביל את ההתקפה האשדודית בצוותא עם שי הולצמן ועידן שריקי. מאז החזרה מהאי השכן, עזרן הצליח למצוא את הרשת 18 פעמים בכל המסגרות.
האוהדים פרצו לאימון
כמאה אוהדים פוצצו את אימון הערב שערכה מ.ס. אשדוד. האוהדים קפצו על השחקנים, שרו שירים לשחקני הרכש החדשים תומר תייר, יניב אלול וניר נחום, זרקו רימוני עשן בצבעים אדום וצהוב והדליקו זיקוקים וחזיזים.
תחילה ביקשו האוהדים מהנהלת הקבוצה להיכנס באופן מסודר אל האימון אולם לאחר שההנהלה סירבה לכך, פרצו האוהדים את הגדר ונכנסו אל מגרש האימונים.
משך דקות ארוכות היו האוהדים בתוך המגרש, עד שמנהלי הקבוצה רפי נידם ואיציק תורג'מן דרשו מהם לצאת.
|
| צפו בניר מחום מדבר לאחר החתימה |
בפיצוץ האימון צפו הבעלים חיים רביבו וחברו הטוב, חאבי גונזאלס, ששיחק לפני שתי עונות במועדון. גונזאלס שהגיע לחופשת קיץ בישראל, התקבל באהבה בקרב השחקנים.
ז'אן ז'אק גוסו נחת בארץ וקיים את אימון הבכורה שלו לעונה הנוכחית. גם יוסי שקל, שוער מכבי הרצליה בעונה שעברה שחוזר אוטומטית לאשדוד ערך אימון תחת הדרכתו של אלון חזן.
מגנה הימני של אשדוד, אמיר אלקרייף נעדר מן האימון לאחר שלא הושגו הבנות בעניינו בפגישה שקים עם ההנהלה, אחר הצהריים. עדיין לא ברור מה יהיה עתידו של השחקן בקבוצה. אלקריף סירב להגיב לדברים.
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */