מליקסון: "אשמח להגיע לקבוצה כמו חיפה"
קשר בית"ר ירושלים שוחרר - האלופה מגלה עניין. בית"ר: "הוא קיבל הצעה מכובדת". בקבוצה מעוניינים בארגנטיני פאבלוביץ'. ארדילס נחת: "רוצים אליפות"

מאור מליקסון. בדרך לחיפה?
מאור מליקסון שוחרר היום (שלישי) מבית"ר 014 ירושלים.
המו"מ בין נציגו של השחקן לקבוצה עלה על שרטון והשחקן יחפש קבוצה אחרת. מכבי חיפה היא אחת הקבוצות שגלתה עניין בקשר הצעיר וייתכן כי סוכנו של מליקסון ייפגש עם ראשי מכבי חיפה בניסיון לסכם בקבוצה כבר בימים הקרובים.
מבית"ר ירושלים נמסר: "בית"ר מעוניינת שמאור מליקסון ישחק בקבוצה, הוא קיבל הצעה מכובדת מבחינתנו ואנו מקווים שבסופו של דבר הוא יישאר בקבוצה".
כתבנו דורון בן-דור מוסר כי מכבי חיפה עשויה לבחון מחר שוב את אופציית מליקסון אחרי שהתעניינות ראשונה בשחקן נרשמה כבר בשבוע שעבר בפגישה שהתקיימה בין הנשיא יעקב שחר והמנכ"ל איתמר צ'יזיק לעוה"ד של השחקן, יוסי גאייר.
מליקסון אמר היום ל-ONE: "הייתי שמח להגיע לקבוצה כמו מכבי חיפה עם מאמן כמו רוני לוי. אני עוזב קבוצה גדולה במטרה להמשיך ולשחק בקבוצה גדולה. חיפה היא אחת האופציות שיש לי וזו יכולה להיות אופציה מצוינת מבחינתי.
"אם אגיע לחיפה זה רק יסביר את העובדה עד כמה אני רוצה להגיע לשם, כאשר במקביל אני מוותר על חוזים גדולים יותר בקבוצות אחרות".
על השאלה אם הוא לא חושש מכך שהוא יהיה שחקן ספסל בחיפה, לפחות בשלב הראשון, אמר מליקסון: "בכדורגל הכל נזיל, יש ליגה ארוכה ואסור לשכוח את המשחקים באירופה, כך שאני מאמין שאם אוכיח את עצמי אני גם אשתלב בהרכב של הקבוצה".
|
| צפו בארדילס אחרי הנחיתה בישראל |
גורם בבית"ר אישר ל-ONE כי אנשים המקורבים למאמן, אוסי ארדילס, הביעו עניין בשמו של המאמן בחלוץ הארגנטינאי, ניקולאס פאבלוביץ', שמשחק בליגה הרוסית ואף פנו לקבוצתו ברוסיה, סאוטרן, בכוונה לבדוק עלויות.
מאמנה החדש של בית"ר 014 ירושלים, אוסי ארדילס, נחת בישראל.
עשרות אוהדי בית"ר ירושלים חיכו למאמן הארגנטיני בנתב"ג, וכשיצא קיבלו אותו בחיבוקים בפרחים ובשירי עידוד.
האוהדים אף הרימו את ארדילס המופתע על כתפיהם, ומהרגע בו נחת עד הרגע בו נכנס למכונית, לא פסקו האוהדים לשיר ולחבק את המאמן החדש.
ארדילס, שנראה מופתע מאוד מקבלת הפנים החמה, אמר: "אני שמח מאוד להיות פה. אני מחכה בקוצר רוח לעונה הקרובה. המטרה היא להיות אלופים, נעשה הכל בכדי לקחת אליפות, צריך לעבוד קשה".
 |
| ארדילס ואוהדי בית"ר בנתב"ג (אלי גבעוני) |
על השחקנים הישראלים שכבר סגרו בקבוצה טרם הגעתו אמר ארדילס: "אני מכיר ויודע שהוחתמו שחקנים. עכשיו נחתי, אני אגיע למועדון, אדבר עם השחקנים ונתחיל לעבוד קשה".
כזכור, פרט להודעתו של שמעון גרשון כי ישחק בבית"ר ירושלים בעונה הבאה, הגיעה הקבוצה לסיכום עם הפועל פתח-תקוה על רכישת כרטיס השחקן של טוטו תמוז תמורת 300 אלף דולר.
כרגע אין סיכום עם השחקן עצמו על גובה השכר. הפערים בנושא הזה גדולים ובית"ר תיכנס למו"מ בנוגע לכך עם סוכנו של השחקן, רונן קצב.
דובר הפועל פ"ת, רן כרמלי, אישר את הדברים ואמר ל-ONE: "רונן אלעד הגיע להבנות עם בית"ר ירושלים על כרטיס השחקן של טוטו.
"בעקבות המהלכים של רונן קצב, רונן אלעד החליט להתקדם עם בית"ר בצורה ישירה ואני מעריך שבימים הקרובים המהלך יגיע לידי מיצוי.
"כמו כן, הפועל פתח-תקוה מדגישה שהיה וטוטו, סוכניו או מקורביו יחזרו בהם מהמהלך, ההצעה שלנו לשחקן, שהיא כאמור 2.9 מיליון שקלים, הינה עומדת בעינה. בפתח-תקוה ישמחו לראות את טוטו משחק בשורותיה גם בעונה הבאה".
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */