יום חמישי, 18.12.2025 שעה 15:59
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

חרזי: הקהל לא יקבע מי יהיה במכבי חיפה

קפטן מכבי חיפה התראיין לספורט 99 בשיתוף ONE ודיבר על מחאת האוהדים נגד רוסו. על בנאדו: "הלוואי שהדברים יסתדרו והוא יחזור למכבי חיפה"

|
אלון חרזי.
אלון חרזי. "הקהל לא יקבע מי יהיה במכבי חיפה"
קפטן מכבי חיפה, אלון חרזי, דיבר היום בתוכנית הרדיו ספורט 99 בשיתוף ONE והתייחס למעברו של ג'ובאני רוסו לקבוצה מהכרמל.

הקפטן הירוק סירב לקבל את הביקורת על גילו של הקרואטי ואמר: "אני לא רואה פסול לקחת רכש בגיל 35, בטח כשהוא מוחתם רק לשנה. צריך לקחת בחשבון את העובדה שג'ובאני הוא שחקן ישראלי ולמכבי חיפה קשה להשיג שחקנים ישראלים באיכויות טובות. אני חושב שג'ובאני עולה על הרבה ישראלים, ובטוח שיש לו הרבה לתרום למכבי חיפה".

חרזי לא מבין את הרעש סביב הגעתו של רוסו: "האמת שאני לא מבין את המהומה על לא מאומה. יש רק אחד שמחליט בחיפה וזה יעקב שחר. רוני לוי, כמו שאני מכיר את המערכת, ממליץ ליעקב שחר על שחקנים והנשיא צריך לאשר. כמו בכל סוג של עבודה, גם בחיפה יש היררכיה".

"יש הרבה שחקנים אחרים שיכולים להגיע למכבי חיפה, כמו סרור, אבל זה כרוך בעלויות מטורפות", הוסיף הקפטן הירוק. "יכול להיות שמכבי חיפה עשתה דבר נכון בהבאת ג'ובאני רוסו ויכול להיות שלא, את זה נראה בהמשך". "כשמכבי חיפה מחתימה שחקן כמו רוסו היא לא מבטיחה לו את חולצת ההרכב. אם הוא יהיה טוב הוא ישחק בהרכב ואם לא הוא לא ישחק. הכל נושא של מה הוא תורם. מה שאני זוכר ממנו במכבי חיפה זה דברים טובים. גם בשנה האחרונה, למרות שהוא היה פצוע תקופה לא מבוטלת, ראיתי אותו משחק מצוין והוא היה מהבולטים במכבי ת"א".

חרזי לא שכח להתייחס למחאת האוהדים נגד בואו של הקרואטי: "אני מקווה מאוד שזה לא יפגע בנו. אני מאמין שהקהל לא יכול להחליט מי יהיה או לא יהיה במכבי חיפה, דבר כזה לא קיים בשום מקום בעולם. יש לנו הרבה כבוד לקהל, אבל הוא לא יכול להחליט".


ג'ובאני רוסו ורוני לוי. אלון חרזי חושב שהוא רכישה טובה
ג'ובאני רוסו ורוני לוי. אלון חרזי חושב שהוא רכישה טובה

לאחר שסיים לדבר על ג'ובאני רוסו, התייחס הקפטן לשחקן נוסף, שבעברו שיחק במכבי חיפב ועזב - אריק בנאדו. חרזי מאוד רוצה לראות את הקפטן הקודם של הקבוצה חוזר למדים הירוקים: "אריק היה סמל של מכבי חיפה הרבה שנים, הלוואי והדברים יסתדרו והוא יחזור למכבי חיפה".

לסיום, התייחס חרזי למאור בוזגלו: "אני חושב שמאור בוזגלו יכול להיות שחקן גדול במכבי חיפה אחרי שיתן עונה טובה בסכנין. אני שמעתי את אבא של בוזגלו מתבטא ואומר את מה שאני אומר, אני מאמין שבשנה הבאה הוא יחזור למכבי חיפה בתור שחקן שיוביל את הקבוצה הרבה שנים".


אריק בנאדו. חרזי רוצה לראות אותו חוזר למכבי חיפה
אריק בנאדו. חרזי רוצה לראות אותו חוזר למכבי חיפה




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */