מכבי פ"ת נחתה ב-5 בבוקר ונסעה להתאמן
השחקנים נחתו בנתב"ג ועם השקיות מהדיוטי-פרי נסעו לערוך אימון בוקר - אבי לוזון: זה מראה על מקצוענות. טועמה על ה-0:5: הם זלזלו ולכן נראו כך.
ניר איסקוב
|

סלים טועמה. אימון על הבוקר וחופש בסופ"ש
במכבי פ"ת לא התבשמו יותר מדי זמן מהניצחון הגדול שהשיגו אתמול (חמישי) במקדוניה - 0:5 על בקשימי.
הקבוצה נחתה בנתב"ג ב-5 לפנות בוקר, והמשיכה מיד למגרש האימונים בפ"ת שם היא קיימה אימון שחרור קל לשחקנים שנטלו חלק במשחק ואימון אינטנסיבי יותר לכל השחקנים שלא שותפו.
למרבה הפלא, הדרישה לערוך אימון מיד עם הנחיתה הגיעה דווקא מצד השחקנים. הקשר סלים טועמה הסביר ל-ONE: "רצינו חופש בסוף-השבוע כדי להיות עם המשפחה, אז ביקשנו חופש או שנתאמן איך שאנחנו נוחתים. גיא לוזון הסכים ועשו לנו אימון שחרור של שלושת-רבעי שעה".
מאמן הכושר, שלומי ישינובסקי, פירט: "עד עכשיו מסתבר שמה שאנחנו עושים זה לא מוזר. סיימנו את המשחק ב-22:00, ובחצות כבר היינו באוויר. הקומבינציה של אחרי משחק, כשרמת חומצת החלב בגוף היא גבוהה, יחד עם זה שהשחקנים יושבים 4 שעות במטוס ואחר-כך הולכים לישון יוצרת מכשול גופני גבוה".
"היינו חייבים לבצע את השחרור, כדי שהכניסה לכושר ביום ראשון תהיה חלקה יותר. שחקני ההרכב השני לא התאמנו בצורה סדירה כבר ארבעה ימים ועשינו להם אימון ברמה של 80%. זו תהיה עונה ארוכה, ויש צורך בדגש והתייחסות לכל שחקן. אנחנו מתאימים את הדרישה הפיזיולוגית של השחקנים עם הדרישה הפסיכולוגית שלהם".
"השחקנים דווקא קיבלו את זה בשמחה, כי זה הרע במיעוטו מבחינתם. הם היו מעדיפים חופש, אבל אנחנו נמצאים תמיד עם העין קדימה", סיכם ישינובסקי.
היו"ר אבי לוזון הוסיף בגאווה: "זה מראה על מקצוענות".
 |
| גיא לוזון. אימון עם הזריחה |
לגבי המשחק אתמול, אמר טועמה: "באנו לעשות את העבודה, ואני שמח שעשינו אותה על המגרש והשארנו את הדיבורים למקדונים. ראינו מצדם זלזול, וזו אחת הסיבות שהם נראו ככה. הם זלזלו בנו יותר מדי".
סולי צמח ספג במשחק אתמול מכה חזקה בכף הרגל, ועבר טיפול פיזיותרפי. הקשר סובל מחבלה, אבל אמור לחזור לאימונים יחד עם הקבוצה כבר ביום ראשון הקרוב.
אגב, כדאי לשחקני הקבוצה לנצל היטב את המנוחה שהם זוכים לה בסוף-השבוע, כי בימים ראשון ושני הקרובים, מצפים להם אימונים דו-יומיים. "חייבים לחזור לעבודה", סיכם ישינובסקי בחיוך.
אדרי מבוקש בטורקיה
הנשיא עמוס לוזון אישר כי בסיום המשחק אתמול פנה אליו משקיף טורקי מאופ"א, אשר הציג עצמו כחבר הנהלת אנרקהגוצ'ו והביע התעניינות בקשר כפיר אדרי.
"אני לא יודע כמה זה רציני לפנות אליי איך שהמשחק נגמר נתתי לו את הטלפון שלי, ואמרתי לו שירים לי טלפון ונדבר", הסביר לוזון.
בטור האישי של אדרי ב-BIGONE אישר השחקן את הפנייה ואמר: אני יודע שהיתה התעניינות אבל זה עדיין לא רשמי. כשיהיה משהו אני אחשוב על זה".
 |
| עומר גולן וכפיר אדרי. הקשר מבוקש בטורקיה. |
בהמשך היום צפוי לנחות למבחנים הקשר/חלוץ הברזילאי מרסיניו שהומלץ למאמן גיא לוזון ע"י אנדריי קלדיירה. בשבוע הבא תיכנס הקבוצה למו"מ עם חלוץ נבחרת זימבאבואה המכונה צ'ינגי. השחקן הומלץ לעמוס לוזון ע"י יוסי בניון.
לוזון הבטיח: "בכל מקרה בשבועות הקרובים יצורף חלוץ שאני מקציב לו סכום שגבוה הרבה יותר מ-250 אלף דולר".
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */