קווינטון הוזלי מועמד למכבי ת"א
כוכבה של קרשיאקה מהליגה הטורקית מבוקש בעונה הבאה ע"י הצהובים, כך טוען המנג'ר שלו, ניהאט מאלה. הוא רשם ממוצעים של 23 נק' ו-12 ריב'
שי לוי
|

קווינטון הוזלי. 23 נק' ו-12 ריב' למשחק בטורקיה (רויטרס)
קווינטון הוזלי, השחקן הבולט בליגה הטורקית, מועמד למכבי תל אביב. הוזלי (1.98,23), כוכבה של קרשיאקה מהליגה הטורקית, שיסיים כנראה את העונה כ-MVP של הליגה, נמצא תחת הרדאר של האלופה, מכבי תל אביב, כך לפי ג'נרל מנג'ר הקבוצה הטורקית, ניהאט מאלה.
הוזלי, בוגר טרי של מכללת פרזנו סטייט, מציג בשנתו הראשונה במקצוענים מספרים מדהימים לכל הדעות עם 23 נקודות, 12 ריבאונדים ושתי חטיפות למשחק בליגה.
מאלה וקרשיאקה ניסו להציע כבר עכשיו הצעת חוזה משופרת להוזלי אך השחקן מעוניין לחכות עד לסוף הקיץ ולראות אילו עוד הצעות עומדות על השולחן מבחינתו.
מאלה, שאחראי ביחד עם המאמן אחמט קנדמיר על הצלחת הקבוצה הצנועה שלו בעיקר בשל יכולת הבנתו בשוק השחקנים האמריקאי, טוען שמספר קבוצות גדולות באירופה ניסו לפתות את השחקן להצטרף אליהן כבר השנה אך כולן נדחו על ידיו.
למרות זאת, מאלה וקרשיאקה יודעים שברגע שהחוזה של השחקן עם הקבוצה יסתיים בסוף העונה הוא לא יישאר ויתפתה לטובת הכסף הגדול. מכבי תל אביב מוזכרת ע"י המנג'ר הטורקי כקבוצה היחידה שהציע להוזלי להצטרף אליה בשנה הבאה.
הוזלי הוא שחקן רב-גוני ואתלט נהדר שהצטיין במכללת לאמאר הקטנה במשך שנתיים ולאחר מכן עבר למכללת פרזנו סטייט שהוציאה מספר שחקנים ל-NBA בשנים האחרונות, ביניהם חברו הטוב דומיניק מגוויר מוושינגטון וויזארדס.
בשנתיים שלו בפרזנו סטייט הוא הוביל את המכללה בנקודות עם ממוצע של 13.9 נקודות למשחק והיה שני בריבאונדים עם 8.9 למשחק.
הוזלי קיווה להיבחר בדראפט האחרון אך לצערו לא היה בין 60 המאושרים ששמעו את דיוויד סטרן קורא בשמם. הוא ניסה את מזלו בליגת הקיץ של לאס וגאס אך הצלחתו היחסית שם הובילה אותו לקרשיאקה הטורקית.
כל הזכויות שמורות 2026-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */