יום ראשון, 04.01.2026 שעה 08:46
ליגה אנגלית 25-26
4814-4020ארסנל1
4224-3320אסטון וילה2
4117-4319מנצ'סטר סיטי3
3326-3019ליברפול4
3021-3219צ'לסי5
3029-3319מנצ'סטר יונייטד6
2918-2019סנדרלנד7
2827-3020ברייטון8
2820-2019אברטון9
2726-2819ברנטפורד10
2721-2219קריסטל פאלאס11
2727-2619פולהאם12
2623-2719טוטנהאם13
2624-2619ניוקאסל14
2338-3120בורנמות'15
2132-2519לידס16
1833-1920נוטינגהאם פורסט17
1441-2120ווסטהאם18
1239-2020ברנלי19
640-1420וולבס20

יוסי בניון: אייל ברקוביץ' ראוי להיות מאמן הנבחרת

קפטן הנבחרת בראיון לרדיו 103FM בשיתוף ONE: "מאמן זר לא יתאים לנבחרת. אם לוזון ישאל, אגיד לו את דעתי. נכשלנו בקמפיין האחרון". האזינו לראיון

|
בניון.
בניון. "אם אייל יהיה, נהיה מאחוריו" (אמיר לוי)

קשר ליברפול וקפטן נבחרת ישראל, יוסי בניון, כבש אמש (שני) את שערו הראשון בליגת האלופות, אבל לשער שלו מתלווה תחושת החמצה, אחרי שקבוצתו הפסידה 2:1 לליון במסגרת המחזור השלישי במפעל.

כזכור, בניון כבש אמש בדקה ה-41 את השער שהעלה את ליברפול ל-0:1 מול עשרות אלפי האוהדים שלה באנפילד ואפילו היה קרוב לכבוש שער נוסף בתחילת המחצית השניה, אבל ליון הפכה את התוצאה עם שערים בדקות ה-72 וה-91.

בדקה ה-84, המאמן רפא בניטז בחר להחליף את בניון באנדריי וורונין, החלטה שהתקבלה בשריקות בוז של הקהל המקומי, שלא הבין מדוע בניון, שנתן משחק טוב, יצא החוצה.

בעקבות ההפסד, ליברפול נותרה מאוכזבת מאוד ורק במקום השלישי בבית מספר 5, עם 3 נקודות בלבד. ליון מוליכה את הבית עם מאזן מושלם של 9 נקודות ואילו פיורנטינה, שגם היא גברה על ליברפול, מאיישת את המקום השני.  

בניון שוחח הערב (חמישי) עם אופירה אסייג וחיים רביבו בתוכנית "ספורט" ב"רדיו ללא הפסקה" בשיתוף ONE והתייחס בתחילה, כמובן, למותו של מוני פנאן: "הכרתי את מוני בכמה אירועים. זה מצער לשמוע, חבל שבנאדם מגיע למצב כזה".

האזינו ליוסי בניון

ש: מה אתה לוקח מהמשחק שלכם מול ליון?
"את ההפסד. אנחנו מנסים לצאת מגלגל ההפסדים. ביום ראשון הקרוב יש משחק לא קל מול מנצ'סטר יונייטד וניצחון יכול להחזיר לנו את הבטחון".

"רפא הביא אותי והאמין בי"
ש: פרננדו טורס חסר לכם?
"גם ג'רארד וגם טורס הם חלק משמעותי ואיתם הכל הולך יותר בקלות, אבל ליברפול זה מועדון גדול עם סגל שחקנים מצוין. אנחנו לא משיגים את התוצאות ומשחקים לא טוב. נגד סאנדרלנד, פיורנטינה וצ'לסי לא שיחקנו טוב. קשה יותר להגיע למצבים כשטורס חסר. צריך לעבוד קשה".

יוסי בניון (רויטרס)
יוסי בניון כובש. "ניצחון מול מנצ'סטר יחזיר לנו את הבטחון" (רויטרס)

ש: המאמן רפא בניטס בדרך החוצה?
"אנחנו לא מתעסקים בזה. אנחנו צריכים להיות מאוחדים ברגעים הקשים. אנחנו מאמינים במיליון אחוז שנצא מהמשבר. אנחנו סובלים מחוסר מזל ומקווים שהפצועים יחזרו. יש מספיק כישרון ויכולת בשחקנים שנמצאים בסגל ואני מקווה שזה יקרה בקרוב".

 
 רציתי לצאת כמה שיותר מהר כי היינו צריכים את הנקודות. אני לא מעל כולם, זאת לא אשמתי ששרקו. הקהל רצה לנצח, אולי אם הוא היה מוציא שחקן אחר, הקהל גם היה שורק. הקהל חשב שאני צריך להיות במגרש. 
 
 
 

ש: כבר מדברים על מחליפים לבניטז באנגליה?
"יש ביקורת על כולם, וגם על רפא ולא ראיתי שום עיתון שמדבר על מועמדים ועל מחליפים".

ש: הפכת לשחקן מפתח. עברת שדרוג
"אני מרגיש בכושר טוב. אני מנסה רק לעבוד קשה ולהוכיח את עצמי. רפא הוא המאמן שהביא אותי והאמין בי. המצב הכי טוב שיכול להיות שהוא יישאר כמה שיותר ואני אקבל קרדיט".

ש: כשהוחלפת, אוהדי הקבוצה שרקו בוז לבניטז, זה מחמיא?
"אני לא מתעסק בזה. רציתי לצאת כמה שיותר מהר כי היינו צריכים את הנקודות. אני לא מעל כולם. זאת לא אשמתי. הקהל רצה לנצח, אולי אם הוא היה מוציא שחקן אחר, הקהל גם היה שורק. הקהל חשב שאני צריך להיות במגרש. אני רוצה שבניטז יישאר".

רפא בניטז. בניון מקווה שהוא יישאר בקבוצה (רויטרס)
רפא בניטז. בניון מקווה שהוא יישאר בקבוצה (רויטרס)

ש: מה צריך לעשות עם הנבחרת?
"נגמר, צריך להמשיך הלאה. צריך לעשות משחקי ידידות נגד נבחרות חזקות, תלוי מי יהיה המאמן, מה הדרך שלו. השחקנים צריכים להציג יכולת טובה יותר במאני-טיים, מה שלא עשינו".

"מאמן ישראלי עדיף על זר מבחינת המנטליות"
ש: אם יש כישלון בנבחרת, מסתכלים עליך
"אם יש דברים להגיד צריך להגיד אותם בדרך הנכונה. אני לא מאלה שייצאו לתקשורת. אני יודע שהייתי יכול לתת הרבה יותר בקמפיין האחרון. הנבחרת לא בנויה על שחקן אחד. השחקנים צריכים לתת יותר. אני עדיין לא מאמן, איזה מאמן שיהיה, ניתן לו לעשות את העבודה שלו. קשה לבוא בטענות על החלטה כזו או אחרת. אם יש משהו שאני ארצה להגיד, אעשה את זה בצורה נכונה".

 
 אין שום סיבה שאייל ברקוביץ' לא יהיה מועמד לנבחרת. בנבחרות גדולות יותר שחקני עבר שירתו את הנבחרת וקיבלו הזדמנות. אם אייל יהיה, נהיה מאחוריו. אייל ברקוביץ' מועמד ראוי לאמן את הנבחרת 
 
 
 

ש: מה דעתך על הקמפיין?
"זה כישלון של דרור, משה והשחקנים, של כולם ביחד".

ש: מה צריך להיות מאמן הנבחרת הבא?
"זה לא מתפקידי להגיד מי צריך להיות. לא מתייעצים איתי. אם אבי לוזון יחשוב לנכון לשאול אותי, אני אשמח להגיד מה שאני חושב, רק אם וכאשר יגידו. הייתי מעדיף מאמן ישראלי, הוא יודע מה הולך כאן, זה עדיף מבחינת המנטליות".

בניון ואבי לוזון.  (קובי אליהו)
בניון ואבי לוזון. "אשמח להגיד לו מה אני חושב אם יישאל אותי לגבי מאמן הנבחרת" (קובי אליהו)

ש: היית רוצה לראות את אייל ברקוביץ' מאמן נבחרת ישראל?
"אין שום סיבה שאייל ברקוביץ' לא יהיה מועמד לנבחרת. בנבחרות גדולות יותר שחקני עבר שירתו את הנבחרת וקיבלו הזדמנות. אם אייל יהיה, נהיה מאחוריו. אייל ברקוביץ' מועמד ראוי לאמן את הנבחרת".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */