השוטרים באימון בית"ר ירושלים נותרו מובטלים
המשטרה הגיעה לאימון הראשון של האלופה מאז החזרה ממחנה האימונים אך רק עשרות אוהדים הגיעו. אבראו הגיע לבדוק את בית וגן וחילק חתימות
גיא בן זיו
|

שוטרים משועממים באימון (גיא בן-זיו)
בית"ר ירושלים סיימה הערב (רביעי) את האימון הראשון שלה מאז חזרה ארצה ממחנה האימונים בהולנד.
לאימון הגיעו מספר שוטרים כדי לאבטח את מתחם בית וגן, לאחר שההערכה היתה כי יגיעו מספר רב של אוהדים לאימון, כשבסופו של דבר הגיעו כ-40 אוהדים.
מי שהגיע היישר משדה התעופה לבית וגן הוא החלוץ האורוגוואי, סבסטיאן אבראו, שלא התאמן עם הקבוצה, אלא הגיע רק כדי לעשות היכרות עם מתחם האימונים בבית וגן. עם הגעתו לאימון מספר אוהדים התאספו סביב הרכב שבו החלוץ הגיע וביקשו ממנו חתימות. חלקם לחצו לו יד ועודדו אותו.
המגן הימני, כריסטיאן אלברז, שצפוי לעבור ניתוח באיזור המפשעה, התאמן היום כרגיל עם בית"ר.
בקבוצה הסבירו: "אין קשר בין הניתוח לבין האימונים שאלברז לוקח בהם חלק. הבעיה הזאת ידועה כבר הרבה זמן והוא גם התאמן במחנה האימונים בהולנד כך שאין להסיק מזה מסקנות כלשהן".
"ידוע לנו שאלברז צריך לעבור ניתוח, אך מועד הניתוח ייקבע בהמשך".
באימון עצמו השחקנים עשו ריצה קלה מסביב למגרש, לאחר מכן עברו למשחקונים עם כדור.
לבית"ר יהיו עוד שני אימונים בישראל שיתקיימו ביומיים הקרובים כשלאחר מכן הם ימריאו למחנה האימונים השני שלהם, שהפעם יהיה בשוויץ.
 |
| אבראו מחלק חתימות היום (גיא בן-זיו ) |
 |
| שוטרים באימון (גיא בן-זיו ) |
כל הזכויות שמורות 2025-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */