צפו בשער הבכורה של אוראל אדרי במכבי ת"א
החלוץ האלמוני בן ה-19 שהגיע הקיץ ממכבי יבנה הוכיח במשחק מול פרטיזן במחנה האימון שלפניו עתיד גדול. אלי כהן: "מאמין שהוא יהיה מליקסון הבא"
אור שפונדר, הולנד
|

מילאן מרטינוביץ' מצלם את אוראל אדרי (ניר בוקסנבאום)
האירוע המרשים ביותר במשחק האימון הראשון של מכבי ת"א במחנה האימון במירלו שבהולנד היה שערו של אוראל אדרי, שהעלה את הצהובים ליתרון במשחק בו הפסידו חניכיו של אלי כהן לבסוף 2:1 לפרטיזן בלגרד.
מעטים הם אוהדי מכבי ת"א שיודעים איך נראה החלוץ בן ה-19, שהגיע לתל-אביב הקיץ ממכבי יבנה, שמשחקת בליגה א'.
עם זאת, שמו של אוראל אדרי, למרות שאינו מוכר עד כה למרבית האוהדים, עשוי לעשות הרבה רעש בשנים הקרובות.
הבחור הצנום והשקט שהשתלב היטב עם יתר הצעירים שהגיעו השנה למכבי התגלה כחלוץ מהיר, בעל שליטה טובה בכדור ויכולת דריבל מצויינת.
מאמן מכבי ת"א, אלי כהן, שהביא בזמנו את מאור מליקסון מאותה מכבי יבנה היישר לשורות בית"ר ירושלים, מאמין שאדרי יכול להיות שחקן טוב יותר ממליקסון.
כהן אמר ל-ONE: "יכולתם לראות את קור הרוח שלו בהבקעת השער וזה מראה שמדובר בחלוץ עם בטחון עצמי. הוא עדיין צריך להתחזק פיזית, כרגע הוא צנום מדי".
במטרה לשמור על החלוץ הצעיר וחסר הניסיון החליט אלי כהן לאסור על אדרי להתראיין לכלי התקשורת לאורך העונה. אם אדרי יקבל דקות משחק בקבוצה הבוגרת ואף יכבוש שערים, יהיה קשה לכהן ליישם זאת. בינתיים, אתם מוזמנים לראות את שערו של אדרי מול הסרבים.
|
| צפו בשער הבכורה של אוראל אדרי בצהוב |
כל הזכויות שמורות 2026-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */