עמנואל שארפ הצטיין בליגת הקיץ עם 21 נקודות

הגארד הרשמים במדי סקרמנטו כשהיה הקלע המוביל בניצחון 85:91. כתב הקבוצה התלהב: ״הבחור הזה מדהים. הוא נלחם כמו רודמן וקולע כמו רג׳י מילר״

עמנואל שארפ הצטיין בליגת הקיץ עם 21 נקודות

עמנואל שארפ נבחר במקום ה-45 בדראפט ה-NBA על ידי סקרמנטו קינגס וחתם על חוזה במדיה, כשכעת הוא מתחיל להוכיח את עצמו ובענק. הגארד הצטיין הלילה (בין חמישי לשישי) בניצחון סקרמנטו קינגס 85:91 מול לוס אנג׳לס קליפרס.

אמנם הוא לא פתח בחמישייה, אך שארפ נכנס מהספסל בסערה. הוא קלע 21 נקודות, הכי הרבה בסקרמנטו, אליהן הוסיף 4 חטיפות ב-25 דקות משחק בלבד.

המשחק היה צמוד עד הרבע השלישי, שם סקרמנטו עשתה את הבריחה הגדולה שלה. הקליפרס ניסו לבצע קאמבק בדקות הסיום, אך זה לא היה מספיק וסקרמנטו השיגה את הניצחון.

עמנואל שארפ (IMAGO)עמנואל שארפ (IMAGO)

״הוא נלחם כמו רודמן וקולע כמו רג׳י מילר״

כתב הקבוצה קווין ג׳ון שנכח במשחק, התרשם מאוד מההופעה של הגארד. ״מאבק נהדר של עמנואל שארפ, הבחור הזה הולך להיות נשק מדהים עבור הקינגס״, אמר.

״הוא נלחם כמו דניס רודמן וקולע כמו רג׳י מילר״, הוסיף ג׳ון בסופרלטיבים שמציבים רף גבוה לשארפ, שמעבר ל-21 הנקודות אותן השיג ב-40% מהשדה הציג רוח לחימה על הפרקט.

ג׳ון אף דיווח על רגע מלחיץ במהלך המשחק שבו שארפ ספג נפילה קשה על הפרקט. למרות זאת, הוא הצליח להתאושש במהרה והלך לקו העונשין לזרוק.