דוידסון טוען: שחקני נוער שיחקו במחנה של פלסטין

סגן יו״ר הכנסת הוציא הודעה שבה טען כי שחקנים ממחלקת הנוער של הפועל ירושלים השתתפו במחנה בצרפת, ופנה לשינו זוארץ בדרישה לפעול נגד השחקנים

דוידסון טוען: שחקני נוער שיחקו במחנה של פלסטין

סגן יו״ר הכנסת, חבר הכנסת סימון דוידסון, טען היום (חמישי) כי שחקני נוער השתתפו במחנה אימונים של פלסטין שהתקיים בצרפת, ודרש מההתאחדות לכדורגל לפעול נגדם.

לפי הנטען, שלושה שחקני מחלקת הנוער של הפועל ירושלים, המתגוררים בבית צפאפא במזרח ירושלים, השתתפו השבוע במחנה האימונים של נבחרת פלסטין בצרפת ותועדו כשהם לובשים את מדי הנבחרת הפלסטינית.

ח״כ דוידסון פנה לשינו זוארץ, יו״ר ההתאחדות לכדורגל, במכתב רשמי שבו דרש לקיים בירור של נסיבות האירוע, לבחון את המשך השתייכותם של השחקנים למסגרת המועדון ולנקוט צעדים בהתאם לממצאים.

סגן יו״ר הכנסת, ח״כ סימון דוידסון אמר: ״בימים שבהם חיילי צה״ל נלחמים על ביטחון המדינה, למועדוני הספורט יש אחריות חינוכית ולאומית. מי שמייצג מועדון ישראלי חייב לכבד את ערכי המדינה, ואני מצפה מהפועל ירושלים לפעול באופן ברור ונחרץ״.