בספרד מדווחים כי הקטלונים הגישו הצעה רשמית עבור קארים אדיימי, שחקן ההתקפה שמככב בבונדסליגה. שחקן הכנף מסיים חוזה בסיום העונה ורוצה להצטרף

האם ברצלונה בדרך לרכש מפתיע? על פי ג׳רארד רומרו, הקבוצה נמצאת במשא ומתן עם בורוסיה דורטמונד עבור שחקן ההתקפה שלה, קארים אדיימי, וכבר הגישה הצעה רשמית לרכישתו.
עושה רושם כי הקטלונים לא סיימו את החיזוק לחלק ההתקפי לאחר צירופו של אנתוני גורדון כמחליף למרקוס רשפורד, כששחקן הכנף שמככב בבונדסליגה נמצא במו״מ מתקדם.
לפי פבריציו רומאנו, אדיימי כבר הודיע לבורוסיה דורטמונד כי הוא מעוניין במעבר אך ורק לברצלונה. על פי דיווחים שונים בקבוצה מבינים כי לא תהיה ברירה אלא למכור אותו, זאת מאחר שהוא מסיים חוזה בסוף העונה ויוכל לעזוב ללא תמורה בקיץ הבא.

השחקן בן ה-24 סיים את העונה בדורטמונד בצורה טובה עם 10 שערים ו-6 בישולים בכל המסגרות, כאשר את התרומה הרבה שלו ניתן לראות גם בפעולות שלא משתקפות במספרים היבשים.
קארים אדיימי נחשב לאחד השחקנים המהירים ביותר בעולם, משפר שנה אחר שנה את הסיומת שלו ועשוי להתאים מאוד להאנזי פליק, מאחר שהוא יודע ללחוץ בצורה אינטנסיבית.