עוד החתמה לאוסף: שוכמן חתם במכבי רמת גן

לאחר החתמתם של קררה ופריצקי, הקבוצה של אלעד חסין צירפה את מי ששימש קפטן מכבי רעננה בשנתיים האחרונות. המאמן החמיא: "מנהיג על המגרש ומחוצה לו"

עוד החתמה לאוסף: שוכמן חתם במכבי רמת גן

במכבי רמת גן אמנם איבדו את הקפטן, אדם אריאל, אך בונים סגל ישראלי מרשים מאוד. לאחר החתמתם של ליאור קררה ורועי פריצקי, היום (שני) הודיעה הקבוצה על החתמתו של חואקין שוכמן לשנתיים.

שוכמן (31, 1.91 מטר) בעל ותק של 12 שנים בליגת העל, שיחק בגליל גלבוע, בהפועל תל אביב, באילת, בבאר שבע ובשתי העונות האחרונות במכבי רעננה, שם גם שימש כקפטן. בעונה האחרונה, שיחק שוכמן ב-24 משחקים בהם שותף ב-30 דקות בממוצע למשחק בהן קלע בממוצע 11 נקודות למשחק. משחק השיא שלו העונה היה נגד מכבי תל אביב (בבית) בו קלע 22 נקודות.

חואקין שוכמן אמר לאחר חתימת ההסכם: "שמעתי דברים טובים ונעימים על המועדון והספיקה לי שיחה קצרה עם ראשי המועדון והמאמן כדי להבין שזו הקבוצה בה אני רוצה לשחק. היה לי חיבור מיידי עם הצוות. עצם החתימה על חוזה לשנתיים מסבירה שמדובר במועדון יציב עם ראייה ותיכנון לטווח רחוק. אני בא לתת את הלב והניסיון שלי ומחכה כבר לפגוש את החברים החדשים שלי ולהוביל ביחד איתם את הקבוצה להישגים משמעותיים".

אלעד חסין (רועי כפיר)אלעד חסין (רועי כפיר)

״שחקן מנוסה מאוד ומנהיג בדמותו״

אלעד חסין מאמן מכבי קבוצת כנען רמת גן אמר לאחר החתימה: "אנחנו גאים בהחתמה של שחקן מנוסה מאוד ומנהיג בדמותו של חואקין שוכמן. חיפשנו שחקנים שיכולים לתרום לקבוצה ברמת המנהיגות על הפרקט ומחוצה לו ושוכמן הוא דוגמא ומופת של שילוב שתי התכונות הללו. אנחנו בטוחים שהוא יתחבר לקהל בזכות סגנון המשחק המיוחד שלו, בהתלהבות שלו והלב הגדול שלו".