הקבוצה המריאה למחנה של עשרה ימים בסלובקיה ותתארח במתקן ההתאחדות המקומית. במהלך השהות היא תקיים שלושה משחקי הכנה, כשבסגל שולבו גם שחקני נוער

הפועל תל אביב יצאה היום (שני) למחנה אימונים בן עשרה ימים בסלובקיה, כחלק מההכנות לעונת 2026/27. במהלך המחנה תקיים הקבוצה שלושה משחקי הכנה במטרה לגבש את הסגל ולהעלות את רמת הכושר לקראת פתיחת העונה.
אור ישראלוב, שחזר מהשאלה באשטוריל הפורטוגלית, יצא עם הקבוצה למחנה, וכמוהו גם שחקני קבוצת הנוער עופר גלברד, רביד אוליצקי ועומרי לוי. בתוך כך, אנאס מחאמיד לא יצא עם הקבוצה והוא צפוי לחפש לעצמו קבוצה אחרת בליגת העל.
האדומים יתמקמו בעיירה סנץ, הסמוכה לברטיסלבה, שם יתארחו במתחם האימונים של ההתאחדות הסלובקית לכדורגל. מדובר במתקן המשמש את נבחרת סלובקיה ואת נבחרות הנוער והנשים של המדינה, וכולל מגרשי אימון, חדרי כושר, מתקני התאוששות וטיפול, וחדרי ישיבות מקצועיים.

במהלך המחנה תפגוש הפועל שלוש יריבות. המשחק הראשון ייערך ביום רביעי מול זלין הצ'כית, לאחר מכן תפגוש הקבוצה את דונאיסקה סטרדה המקומית בשבת, ואת המחנה תחתום ביום שלישי הבא במשחק מול דוקלה באנסקה ביסטריצה.
במועדון רואים במחנה האימונים שלב משמעותי בהכנות לעונה החדשה. הצוות המקצועי ינצל את שלושת משחקי ההכנה כדי לבחון הרכבים שונים, לשלב את שחקני הרכש החדשים ולהמשיך בגיבוש הקבוצה לקראת האתגרים שמצפים לה בעונת 2026/27.
מאמן הקבוצה, אליניב ברדה, דיבר לקראת מחנה האימונים: “קודם כל אנחנו מתרגשים מאוד לטוס, להיות ביחד אחרי שכולם חזרו מהנבחרות. כיף לחזור ולהיות ביחד. אנחנו רוצים להתחבר עוד קצת ולהיות ביחד, להכיר אחד את השני עוד יותר טוב, לעבוד על דברים טקטיים שנרצה לשפר ואני מקווה שנעשה את זה בצורה יסודית והכי טובה שיש”.
לקראת משחק האירופאיות מול בית”ר ירושלים: “יש לנו שבועיים ואנחנו מתמקדים כעת קודם כל בלשפר את הכושר הגופני וגם בדברים טקטיים, כשנתקרב למשחק אולי נתחיל להתרגש, אבל כרגע זה עוד רחוק מבחינתי”.