שחקן הנוער של המועדון מאז 2023/24, יהיה חלק מהסגל בו אפשר למצוא את אליאור סיידר וקווין ריינשטיין. הנהריינים עילאי ביטון ואינן גונסלס חתמו

העולה החדשה לליגה א' צפון ממשיכה בהכנותיה לקראת עונת 2026/27 הקרובה, שתיפתח ב-28/08 במשחקי גביע המדינה. בית"ר נהריה, תחת מיכאל שושן, שימשיך גם בעונה הקרובה לעמוד על הקווים, הודיעה כי תמיר אלקיים, שחקן הנוער מזה שלוש עונות רצופות, יקבל את חולצת הבוגרים החל מהעונה הקרובה.
כבר בעונתו הראשונה בבית"ר נהריה, סיפק תמיר 23 שערי ליגה בליגת נוער מפרץ. בשנתיים האחרונות סיפק עוד שבעה שערים והפך לבן בית בבית"ר נהריה שרואה בו את דור ההמשך במועדון ודור העתיד שיכול להשתלב היטב בסגל של מיכאל שושן ולהיות חלק מה-11 בהרכב הפותח בליגה א' צפון בעונה הקרובה.
בבית"ר נהריה הודיעו כי מי שימשיכו איתם לעונה נוספת הם אליאור סיידר, קווין ריינשטיין, סובח שקיר, איליה דצון, אורי פורת ועילאי שושן. מי שהצטרפו לסגל של מיכאל שושן לעונה הקרובה הם בהא שאמי (ממכבי בנו ג'דיידה מכר), עילאי ביטון (מעירוני נשר), אינן גונסלס (מהפועל עירוני כרמיאל) וסובחי שקיר (מצעירי טמרה).
הסגל עוד לא סגור ובבית"ר נהריה עובדים לילות כימים על מנת לבנות קבוצה איכותית שתרוץ בחלקה העליון של טבלת ליגה א' צפון בעונה הקרובה. עם שחקנים איכותיים ששיחקו בליגות הגבוהות והבכירות, לצד שחקנים צעירים, שחלקם מקומיים, בבית"ר נהריה מאמינים כי עונת 2026/27 תהיה עונה טובה ואיכותית, ואף מלאה בהפתעות חיוביות.