הסלסאו רוצים להניף גביע עולם ראשון מאז 2002 ותתחיל את דרכה מול מרוקו. הכוכב ככל הנראה לא יהיה כשיר להתמודדות ובסימן שאלה לגבי המשך שלב הבתים

למעלה מ-100 עיתונאים פקדו היום (שלישי) את מתחם האימונים של קבוצת ניו יורק רד בול כדי לצפות באימון של ברזיל וגם כדי לקבל תשובה לאחת השאלות הבוערות בנבחרת: האם ניימאר יהיה כשיר לפתיחת הטורניר.
אז נתחיל בעובדות: שחקן ההתקפה הברזילאי לא התאמן גם הבוקר ונראה שלא יהיה כשיר למשחק הפתיחה, כאשר עיתונאים באזור טענו שטרם ברור אם יהיה כשיר בכלל לשלב הבתים.
בכל זאת, המחנה הברזילאי נראה דרוך מאוד היום כאשר המאמן קרלו אנצ’לוטי אסף את שחקניו לשיחה קצרה לפני האימון, לאחריו הם יצאו לחימום והמשיכו בהכנות לקראת משחק הפתיחה בלילה שבין שבת לראשון (14.6, 01:00) מול נבחרת מרוקו, כאשר ברזיל מקווה לזכות בתואר ראשון מאז המונדיאל ביפן ודרום קוריאה ב-2002.

שווה להתעכב על המתחם המרשים, הנמצא באזור מוריסון שבפאתי ניו ג’רזי, בשקט פסטורלי אותו רק נוכחותה של הנבחרת הפרה. לא מעט שוטרים חסמו את הדרכים ומנעו מכל מי שלא קשור לנבחרת עצמה או לסיקורה להתקרב.
גם הבדיקות בכניסה היו מחמירות: עם מכונת שיקוף ושומרים בכל כניסה, הכול במטרה לשמור על סטריליות ולאפשר לסלסאו להתאמן בשקט האפשרי לקראת הפתיחה.



גם קשר ישראלי ניתן למצוא כאשר עומר דמארי, חלוץ העבר הישראלי, שיחק במדי הקבוצה בעבר, שכן היא חלק מקבוצת רד בול העולמית והוא כזכור שיחק גם ברד בול לייפציג. הכניסה למתחם מרשימה, ממותגת ולעיתונאים והשוהים במתחם ניתנה בקנאות רבה פחית של רד בול.
יש לציין שמדובר במתחם אימונים חדיש אליו הקבוצה עברה רק לאחרונה והבחירה של ברזיל, אחת הנבחרות הגדולות במונדיאל להשתמש בו, מעידה על איכותו. למעשה, הוא נקרא גם "מרכז הביצועים" ונבנה בעלות של למעלה מ-100 מיליון דולר.




מספר מגרשים, חדרי וידאו, כיתות לימוד לתלמידי האקדמיה, כאשר אפילו חדרי תקשורת מיוחדים נבנו, הפעם עם קיר מיוחד שעוצב בסגנון נבחרת ברזיל. לפחות בהכנה, הסלסאו בולטים. עכשיו נשאר לראות אם הם יביאו את זה גם למגרש.