אזולאי יחזור לקישור, אין החלטה לגבי עתיד אגבה

מכבי חיפה תנסה להמשיך במומנטום גם מחר ב-20:30 מול מכבי ת"א, שביעות רצון מהשיפור של הזר: "מעיד על האישיות שלו". חזיזה וסייף ימשיכו בהרכב

אזולאי יחזור לקישור, אין החלטה לגבי עתיד אגבה

כאשר היא מעודדת מניצחונה האחרון מול בית"ר ירושלים, מכבי חיפה תנסה להמשיך את המומנטום החיובי של שלושת המשחקים האחרונים גם מחר (רביעי, 20:30) מול מכבי ת"א. מבחינת מכבי חיפה, מדובר במשחק על היוקרה ובכזה שניתן יהיה להמשיך ולתת לשחקנים הצעירים, תוצרת מחלקת הנוער, לקבל קרדיט בהרכב ובכלל למצטיין המשחק מול בית"ר, נבות רטנר.

מי שיחזרו ואמורים לשחק בקישור לצד רטנר, הם איתן אזולאי, שחוזר מצהובים, ופיטר אגבה, שמול בית”ר הציג את משחקו הטוב ביותר. במועדון לא ממהרים לגבי עתידו של הקשר הזר והאם ימשיך גם בעונה הבאה בהתאם לחוזהו, אבל כרגע לפחות יש שביעות רצון מהשיפור ביכולתו.

“זה שאגבה מצליח לשחק טוב בתקופה הזאת ואחרי מה שעבר השנה, כאשר בחלק לא מבוטל מהמשחקים ישב על הספסל, מעיד על האישיות שלו. בארץ ממהרים לשפוט ולמחוק שחקנים זרים שמגיעים לליגה שלנו ולא לוקחים בחשבון שיש הרבה דברים מסביב שמשפיעים על השחקן וצריך לתת לו זמן”, אמרו בקבוצה.

פיטר אגבה (עמרי שטיין)פיטר אגבה (עמרי שטיין)

דולב חזיזה וקני סייף ימשיכו בהרכב

בהיעדרו של דון סדריק, דולב חזיזה, שפתח מול בית"ר בקישור והוסט לכנף, ימשיך באותה עמדה, כאשר בצד השני ימשיך לשחק מי ששם את הלב והנשמה על הדשא, קני סייף, שמסמן אולי יותר מכל שחקן אחר את השינוי שחל בקבוצה מבחינת השקעה ונתינה על המגרש, דבר שלא אפיין אותה עד לפני שלושה מחזורים. ינון פיינגזיכט מוצהב ולא יעמוד לרשותו של בכר, מי שצפוי להחליפו יהיה שון גולדברג.

מי שחזר להתאמן מלא זה השבוע השני ברציפות הוא הבלם פדראו שספק אם עוד יחזור לקבל דקות משחק, זאת אחרי למעלה משנה שלא שיחק בגלל פציעה ארוכה. רשימת הפצועים כוללת מלבד סדריק דון את אלעד אמיר, קנג'י גורה ומיכאל אוחנה.