יום חמישי, 02.04.2026 שעה 22:15

"מכבי מתקרבת להחלטה לא לרכוש את בליץ'"

בסרביה התייחסו לחוסר המזל של קשר הצהובים מבחינת הפציעות: "לא הצליח למצוא המשכיות", ולעתידו בתל אביב: "משפיע באופן ישיר על מעמדו במועדון"

|
כריסטיאן בליץ' (חגי מיכאלי)
כריסטיאן בליץ' (חגי מיכאלי)

ביום ראשון הקרוב מכבי תל אביב תחזור מפגרת המלחמה הכפויה למשחק מול הפועל חיפה בסמי עופר. האלופה שנכון לרגע זה במקום השלישי בליגת העל, ממשיכה בימים אלה בהכנות לקראת המפגש מול הצפוניים, כאשר לא כל השחקנים הזרים חזרו לישראל.

הזרים של הצהובים שטרם שבו ארצה הם קרווין אנדרדה, אמיר סהיטי והייטור, כמו גם כריסטיאן בליץ'. בסרביה התייחסו למצבו של הקשר מהקבוצה של רוני דיילה, והתמקדו ב”חוסר המזל” שלו מאז הגיע לליגה הישראלית, לצד דיווח נוסף כי מכבי ת”א לא מתכוונת לממש את אופציית הרכישה על המושאל.

“למרות שהוא יכול להיות תוספת נהדרת למכבי ת”א, הקריירה של בליץ’ בישראל הוכתמה לחלוטין על ידי בעיות רפואיות. השחקן לא הצליח למצוא המשכיות, שכן חוסר מזל ליווה אותו כמעט מהיום הראשון לחתימת החוזה”, נכתב ב’Sportissimo’ הסרבי.

כריסטיאן בליץכריסטיאן בליץ' (רדאד ג'בארה)

“ההתפתחות משפיעה ישירות על מעמדו במכבי ת”א”

המקור הסרבי המשיך לגבי עתידו אצל הצהובים: “התפתחות זו משפיעה ישירות על מעמדו במועדון מתל אביב. בליץ’ משחק במכבי בהשאלה מאלקמאר ההולנדית. עקב העובדה שהחמיץ 17 משחקים העונה, בחמש תקופות שונות, ראשי המועדון התל אביבי מתקרבים להחלטה לא לרכוש אותו”.

בליץ’ שהגיע למכבי ת”א באוגוסט האחרון, ערך בעונה הנוכחית 11 הופעות בליגת העל, בהן סיפק בישול אחד. כמו כן, לזכותו עוד שתי הופעות בליגה האירופית והופעה אחת בגביע המדינה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */