מערכת ONE
|

אנטוניו בלייקני ואלייז'ה בראיינט (הפועל "IBI" תל אביב)
למרות שבארץ הכדורגל והכדורסל עוד לא חזרו בליגות הבכירות, ברחבי אירופה ממשיכים בכל הכוח. ביורוליג, הפועל תל אביב תשחק נגד באסקוניה בספרד. בכדורגל, שווייץ תפגוש את גרמניה, אנגליה תתמודד נגד אורוגוואי והולנד תארח את נורבגיה במשחקי ידידות לקראת המונדיאל.
לשליחת טופס ‘Winner’ לחצו כאן
באסקוניה – הפועל תל אביב
על פי המומחים, החבורה של דמיטריס איטודיס היא הפייבוריטית עם יחס של פי 1.75 לניצחון ב-6 נקודות הפרש ומעלה, כשהיחס לניצחון של המארחת או ניצחון של האדומים עד חמש נקודות הוא פי 1.85.
הולנד – נורבגיה
המארחת היא הפייבוריטית למשחק הידידות, כאשר היא מקבלת יחס של פי 1.50 לניצחון. מי שמאמין בהפתעה של האורחת יזכה ליחס של פי 3.50, בעוד תוצאת תיקו עם יחס של פי 3.25.
ארלינג הולאנד (IMAGO)אנגליה – אורוגוואי
האנגלים פייבוריטים מובהקים למשחק עם יחס של פי 1.35 לניצחון. מנגד, ניצחון של האורחת יזכה את המנחשים ביחס של פי 4.90, בעוד שוויון זוכה ליחס של 3.20.
הארי קיין (רויטרס)שווייץ – גרמניה
האורחת היא הפייבוריטית למשחק עם יחס של פי 1.85 לניצחון. מנגד, ניצחון של הביתיים זוכה ליחס של פי 2.65. מי שמאמין שלא תהיה הכרעה יזכה ליחס של פי 3 במידה ואכן זה יקרה.
פלוריאן וירץ (IMAGO)