דורון בן דור
|

אימון נבחרת ישראל (חגי מיכאלי)
נבחרת ישראל המריאה הבוקר (שלישי) לטביליסי, שם תקיים ביום חמישי הקרוב משחק ידידות מול הנבחרת המקומית, ואף נחתה בשלום. במשלחת שיצאה לגאורגיה ניתן היה לראות את יושב ראש ההתאחדות לכדורגל, שינו זוארץ, שהצטרף לשחקנים ולצוות המקצועי.
במהלך היום תפגוש הנבחרת בגיאורגיה את כל השחקנים הליגיונרים שלא הגיעו לישראל וחברו ישירות ליעד. הערב צפוי המאמן רן בן שמעון לקיים אימון ראשון בסגל מלא. אחד הליגיונרים הבולטים הוא הקפטן אלי דסה, שלא התאמן בימים האחרונים בשל פציעה קלה, אך הוא צפוי להיות כשיר למפגש בחמישי.
התלבטות אחת במרכז השדה
בהנחה שדסה אכן יפתח בהרכב, נראה כי לרן בן שמעון יש כבר את כל השחקנים בטוחים ב-11. ההתלבטות העיקרית של המאמן הלאומי הייתה במרכז המגרש, שם הוא התלבט בין דור פרץ לעומרי גאנדלמן. מדובר בשני שחקנים בעלי סגנון דומה המביאים איתם נוכחות פיזית משמעותית ודומיננטיות בקישור, כשלבסוף מי שתורגל בהרכב וקיבל עדיפות הוא קשר מכבי ת”א, בעוד קשר לצ’ה צפוי לפתוח על הספסל.
דור פרץ (פרטי)דניאל פרץ יפתח בין הקורות, כאשר קו ההגנה צפוי לכלול את דסה, ניקיטה סטוינוב, סתיו למקין ורוי רביבו. בחלק הקדמי ובקישור ההתקפי הבטיחו את מקומם ענאן חלאילי, גבי קניקובסקי, אליאל פרץ, אוסקר גלוך ותאי בריבו. אם דסה לא יהיה כשיר בסופו של דבר, תרחיש שנראה כרגע בעל סבירות נמוכה, הנבחרת עשויה לעבור למערך של שלושה בלמים שיכלול את אור בלוריאן.
דניאל פרץ במוקד
באימון שנערך אתמול בבית הנבחרות בשפיים בלט במיוחד השוער דניאל פרץ, שמפגין כושר מצוין. גם איתמר נוי וירין לוי, שאמורים להשתלב במהלך המשחק, הותירו רושם חיובי מאוד כמו גם ניקיטה סטוינוב.
פרץ: "באים להראות את היכולות שלנו"בנבחרת מציינים על מצב רוח טוב במיוחד ומקווים לחזור מטביליסי עם ניצחון, וחשוב מכך, עם תצוגת כדורגל איכותית שתעניק אופטימיות להמשך הדרך.
בנוסף, מי שנכחה באימון הנבחרת והוצגה לפני השחקנים הייתה המאמנת הישראלית של נבחרת גיאורגיה, איריס אנטמן, שהתקבלה בחמימות גדולה.