מערכת ONE
|

דני אבדיה ובן שרף בחיבוק חם (אינסטגרם)
לילה היסטורי עבור ישראל נרשם הלילה (בין שני לשלישי), כאשר לא פחות משלושה ישראלים חלקו את הפרקט בבמה הגדולה ביותר מכולן, ב-NBA. דני אבדיה, בן שרף ודני וולף נפגשו, כשפורטלנד רשמה בסופו של דבר 95:114 חד וחלק על ברוקלין בברקלייס סנטר בניו יורק, כדי לעשות צעד נוסף לעבר השתתפות בפליי-אין.
אבדיה היה הקלע המוביל של המנצחת עם 18 נקודות, אליהן הוא הוסיף 6 ריב’, 5 אס’, חטיפה אחת וחסימה אחת, כאשר בצד השני בן שרף רשם שיא קריירה של 15 נק’, עם 5 אס’ ו-4 חטיפות, ב-23 וחצי דקות. וולף שיחק את אותו הזמן, אך פתח בחמישייה ובמקרה שלו הוא רשם 8 נק’, 5 ריב’ ו-4 אס’, אך כן עם 4 איבודים.
בצד של ברוקלין החמיאו לא מעט לבן שרף, כשב’נטס דיילי’ שמו עליו את הזרקור אפילו: “כמו מול פילדלפיה, הספסל של הנטס הרשים יותר מאשר החמישייה, בן שרף קלע 10 מ-15 ברבע האחרון, ובכך הציל מה שהיה נראה בהתחלה כלילה פחות טוב. הקהל עודד לא מעט את בן שרף, בטח במשחק היסטורי כזה ששותפו שלושה ישראלים. היה נקודת האור”.
דני אבדיה ובן שרף (אינסטגרם)שרף: “רגע מיוחד, אתלה את הגופייה של אבדיה”
שרף אמר בסיום: “הייתה תחושה נהדרת, חיכיתי למשחק הזה במשך הרבה מאוד זמן. לילה מרגש מאוד, מבאס להפסיד אבל זה היה גדול מזה. דני עוזר לי תמיד, עוד לפני שהייתי ב-NBA. חיכיתי המון לרגע הזה, דני חבר, זה רגע מיוחד מאוד. החלפתי גופיות עם אבדיה ואני אתלה אותה בבית שלי”.
אגב, וולף דווקא קיבל קצת ביקורת באתר, כמו גם דני אבדיה: “התקשה התקפית בהתחלה, כאשר גם דני אבדיה לא זרח יתר על המידה. ללא קשר, הבלייזרס לא היו צריכים התעלות אמיתית של שחקן מסוים, והאחוזים שלהם סידרו להם ניצחון במשחק הזה”.