חזרה לאכזב: 1:1 למכבי ת"א עם עירוני טבריה

הקהל הצהוב שב ליציעים בבלומפילד, אך החבורה של לאזטיץ' לא הייתה חדה, סיימה בתיקו והפער מהפסגה יכול לגדול ל-8 נק'. יחזקאל פתח, גוטליב איזן

חזרה לאכזב: 1:1 למכבי ת"א עם עירוני טבריה

חזרה לאכזב. הקהל של מכבי תל אביב שב ליציעים אחרי מאבק ממושך, אך הקבוצה עצמה שוב לא נראתה טוב ולא הצליחה לנצח, כאשר הערב (שלישי) אחרי שהביסה 0:5 את הפועל חיפה בגביע המדינה, מכבי תל אביב סיימה ב-1:1 עם עירוני טבריה זאת לעיני 15,992 אוהדים ביציע ובמסגרת המחזור ה-16.

החבורה של ז’רקו לאזטיץ’ פתחה את המשחק בדיוק כמו שהיא סיימה את הקודם, בקצב גבוה, בשליטה, בלחץ גבוה, כאשר גם הליו וארלה המשיך להיראות טוב ובדקה התשיעית הוא פרץ נהדר באגף שמאל, עידו שחר סחט הצלה מעידו שרון, שגיב יחזקאל הגיע לריבאונד ומקרוב, ניצל ערבובייה בהגנה ועשה 0:1 למכבי ת”א.

בהמשך המחצית הראשונה, הצהובים המשיכו להיות מסוכנים יותר ולהגיע ללא מעט הזדמנויות, כשמנגד הצפוניים התקשו והגיעו למצב אחד בלבד ב-45 דקות. בחצי השני, מכבי ת”א אמנם שלטה בכדור, אך לא הייתה מסוכנת יתר על המידה, כאשר עידו שרון נראה טוב והציל את קבוצתו מספיגה.

זז'רקו לאזטיץ' ואלירן חודדה (סתיו מלך)

מי שלא כובש, סופג? האמרה הידועה הגיעה לצהובים, שלא הרעידו את הרשת פעם נוספת ומנגד, בדקה ה-62, הגיעה עקיצה של הקבוצה מהצפון, כאשר רון אונגר קיבל כדור בצד ימין, הגביה בנגיעה אל עבר הרחבה, שם ניב גוטליב נותר חופשי, כבש, עשה 1:1 וחתם את ההתמודדות.

כעת, מכבי ת”א הגיעה אמנם אחרי ניצחון מוחץ בגביע, אך היא לא הציגה את היכולת מהמשחק הזה, והצהובים סופרים משחק רביעי ברציפות ללא ניצחון בליגה, כשבעוד שלושה ימים מחכה להם מפגש מול הפועל ירושלים בטדי. אגב, הפער מהפסגה כרגע עומד על חמש נקודות והוא יכול לגדול לשמונה, אם הפועל ב”ש תנצח. מנגד טבריה במקום העשירי ובמחזור הבא תפגוש את מכבי נתניה.