איציק כלפי
|

קינגס קאנגווה מאושר (מרטין גוטדאמק)
בהפועל באר שבע עקבו אחרי המסע של קינגס קנגוואה וג’וזף סבובו בנדה באליפות אפריקה והתאכזבו בשביל השניים שסיימו את דרכם בטורניר הגדול של אפריקה. אם לא יהיו עיכובים השניים אמורים להצטרף בין יום רביעי ליום חמישי לקבוצה.
בנושא אחר, במועדון מגבירים קצב בכל הקשור לשינויים בחלון ההעברות של ינואר שיפתח בעוד כשבועיים. השחקן הראשון שאמור לצאת בהשאלה הוא מור סימנטוב, שבדרך לקריית שמונה.
תנאי ההשאלה של קריית שמונה מול באר שבע סוכמו והשחקן יוכל להירשם אצל הקבוצה מהצפון החל מה-14.1. סימנטוב חתם בבאר שבע לפני כשנה בחלון העברות של ינואר והושאל מיד להפועל רמת גן.
סימנטוב ניסה להציג את יכולתו החל מהקיץ בבאר שבע וקיבל דקות מעטות, ביניהן במשחק הגומלין במוקדמות הקונפרנס ליג נגד אא”ק אתונה, אבל מעבר לכך הסגל העמוק בבירת הנגב לא איפשר זאת. בבאר שבע התעקשו שסימנטוב יושאל רק לליגת העל ואם הכל יעבור כשורה תהיה לו הזדמנות להציג את יכולתו.