הישראלי התאושש מהמפלה מול אוקלהומה עם משחק טוב ושיא שלשות עונתי באחוזים גבוהים בדרך ל-103:115 על היריבה ללא יאניס. הטרייל בלייזרס במאזן 10:8

המפלה מול אוקלהומה סיטי ת’אנדר כבר נותרה מאחור ודני אבדיה חזר לתלם. הישראלי ופורטלנד טרייל בלייזרס חזרו לצד המנצח הלילה (בין שני לשלישי) כשגברו 103:115 על מילווקי באקס שהייתה ללא יאניס אנטטוקומפו.
22 נקודות היו לישראלי הנהדר שלא היה בשיאו בסלי שדה ל-2 נקודות, אך הצטיין מחוץ לקשת כשהשווה את שיאו העונתי עם 5 שלשות ב-71.4% מחוץ לקשת.
פורטלנד שלטה בקצב המשחק מהרגע הראשון, ניצחה בכל אחד משלושת הרבעים הראשונים והגיעה להפרש שיא שעמד על 33 נקודות. ברבע האחרון מילווקי צמצמה את הנזק, בדרך ל-103:115 בסיום לזכות הטרייל בלייזרס.

מי שהצטיין לצד דני אבדיה במדי פורטלנד היה ג’רמי גראנט שקלע 35 נקודות, כש-16 מהן הגיעו מזריקות עונשין. מנגד, 22 נקודות של בובי פורטיס לא הספיקו.
הטרייל בלייזרס התאוששו מההפסד לאוקלהומה, שבו אבדיה קלע 11 נקודות בלבד, וחזרו לנצח בדרך למאזן של 8 ניצחונות ו-10 הפסדים, מאזן זהה לזה של מילווקי לאחר ההפסד.