יום ראשון, 11.01.2026 שעה 14:32

מאייר קלע 6 נקודות, פרדו נותרה במאזן מושלם

הרכז הישראלי סיפק גם ריבאונד אחד, קבוצתו ניצחה 71:80 את ממפיס טייגרס ועלתה ל-0:5 במכללות. 7 נקודות לבורג בטנסי, שארפ חגג וגם גל רביב כיכבה

|
עומר מאייר בפעולה (IMAGO)
עומר מאייר בפעולה (IMAGO)

ליגת המכללות שוחקה הלילה (בין חמישי לשישי) והביאה איתה גם את אחד הנציגים הישראלים הבולטים שלנו, עומר מאייר. הרכז בן ה-19 אומנם לא פתח בחמישייה של פרדו, אך תרם 6 נקודות בניצחון 71:80 של קבוצתו על ממפיס טייגרס.

מאייר היה על הפרקט 12 דקות בסך הכל וסיפק גם ריבאונד אחד, פרדו ממשיכה בפתיחת העונה המצוינת שלה עם מאזן 0:5 מושלם, הכולל שלושה ניצחונות בית ועוד שני ניצחונות חוץ.

עוד בקבוצה של מאייר, פלטצ'ר לויאר הוביל את פרדו עם 20 נקודות וארבע שלשות, כש-CJ קוקס הוסיף 18 נקודות וארבע שלשות משלו. טריי קאופמן-רן תרם 12 נקודות, 11 ריבאונדים וארבעה אסיסטים לפני שיצא בעבירות.

בנוסף, עוד בגזרת הישראלים, איתן בורג רשם 7 נקודות, 3 אסיסטים ו-2 ריבאונדים ב-60:89 של טנסי על טנסי סטייט. כמו כן, גם עמנואל שארפ חגג. האמריקאי-ישראלי של יוסטון קלע לא פחות מ-15 נקודות, הוסיף 5 אסיסטים, 2 ריבאונדים וחטיפת כדור כשהקבוצה שלו הביסה 45:91 את ריידר.

והיו גם ישראליות. גל רביב כיכבה במדי אוניברסיטת מיאמי עם 22 נקודות, 4 ריבאונדים, 3 אסיסטים ו-2 חטיפות בניצחון 58:66 של קבוצתה על דיווידסון בדרך למאזן נהדר של 0:4.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */