יום שבת, 10.01.2026 שעה 04:09

"בסכנה לשיתוק חמור": פציעה מזעזעת בסין

סמואל אסמואה, שחקן נבחרת טוגו, שבר כמה חוליות בצווארו אחרי שנחבט בשלטי הפרסום בגלל דחיפה מיריבו בליגה הסינית השנייה: "הוא עלול להיפגע קשות"

|
סמואל אסמואה (IMAGO)
סמואל אסמואה (IMAGO)

טרגדיה גדולה בסין. במהלך משחק בליגה השנייה, הקשר הטוגולזי סמואל אסמואה שייצג גם את נבחרת טוגו, ספג פציעה מזעזעת. לאחר מאבק גופני עם שחקן יריב, האחרון דחף את אסמואה שנחבט בראשו בשלט פרסום בצד המגרש, ובכך שבר את צווארו.

המועדון של אסמואה, גואנגשי פינגגואו, הודיע ​​כי השבר נראה רע: “הוא נמצא בסיכון לפגיעה חמורה בחוט השדרה ויחמיץ את כל המשחקים הנותרים של העונה”, שם הגדילו לומר והוסיפו כי “גם הקריירה שלו עלולה להיפגע קשות”.

בתקשורת הסינית ניתחו את המקרה, גם מבחינה רפואית: “יש לו שברים בחוליות הצוואר C2 עד C6 והוא נמצא בסיכון לשיתוק חמור”. ביום רביעי עבר אסמואה ניתוח חירום בבית החולים. לפי הודעת המועדון, הניתוח עבר בהצלחה ומצבו של השחקן מוגדר כיציב כרגע.

אסמואה שיחק חלק משמעותי מהקריירה שלו בבלגיה, שם ערך 111 הופעות בליגה המקצוענית. לאחר מכן המשיך לשחק ברומניה במועדון הרומני קראיובה, ואז גם הגיע למועדונים הסיניים קינגדו רד ליונס, וקבוצתו הנוכחית.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */