יום שלישי, 13.01.2026 שעה 22:46

גורבנקו לא הצליחה להעפיל לגמר ב-50 מטר גב

השחיינית הישראלית סיימה במקום העשירי בחצי הגמר של המשחה הקצר באליפות העולם בסינגפור. גם אלכסיי גלבינסקי נעצר בחצי הגמר ב-200 מטר מעורב אישי

|
אנסטסיה גורבנקו (רויטרס)
אנסטסיה גורבנקו (רויטרס)

אנסטסיה גורבנקו העפילה לחצי הגמר באליפות העולם בשחייה גם במשחה ל-50 מטר גב, במסגרת שלב המוקדמות שהתקיים הבוקר (רביעי) בסינגפור, אך לצערה במעמד זה היא לא הצליחה להעפיל לגמר. בנוסף, אלכסיי גלבינסקי עלה לחצי הגמר גם כן, זאת ב-200 מטר מעורב אישי, אך כמו גורבנקו נעצר שם.

השחיינית הישראלית המובילה העפילה לחצי הגמר במשחה הגב הקצר מהמקום ה-15, לאחר שסיימה את המוקדמות בזמן של 27.95 שניות. חצי הגמר ב-50 גב לנשים יתקיים בשעה 14:38 שעון ישראל. את חצי הגמר ב-50 מטר גב סיימה במקום העשירי עם זמן של 27.65 שניות, כך שלא העפילה לגמר כאמור.

אלכסיי גלבינסקי העפיל לחצי הגמר ב-200 מטר מעורב אישי מהמקום ה-15, אחרי שנגע בקיר כעבור 1:59.00 דקות. מאוחר יותר הוא הופיע למשחה חצי הגמר לצד לאון מרשאן הצרפתי, שמצידו עשה היסטוריה כשניפץ את שיא העולם מ-2011 אחרי שחתם את המשחה בזמן של 1:52.69. גלבינסקי סיים שמיני ולא העפיל לגמר, וסיים בסך הכל במקום ה-14 הכללי כשנגע בקיר אחרי 1:59.41 דקות.

אלכסיי גליבנסקי (סימונה קסטרווילארי, איגוד השחייה)אלכסיי גליבנסקי (סימונה קסטרווילארי, איגוד השחייה)

דניאל קריצ'בסקי התחרה במוקדמות ה-100 מטר חופשי, שם קבע שיא אישי של 48.88 שניות, שלא הספיק לו כדי לעבור לשלב הבא. השחיין סיים במקום ה-30 את המשחה.

לאה פולונסקי השתתפה במוקדמות 200 מטר פרפר, שם סיימה את המשחה ב-2:11.65 דקות והגיעה למקום ה-17. השחיינית הייתה קרובה מאוד לכניסה לחצי הגמר, אך בסופו של דבר לא העפילה. כמו כן, נבחרת השליחים המעורבת נפסלה במשחה ל-4X100 מעורב.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */