יום חמישי, 08.01.2026 שעה 02:06
ליגה אנגלית 25-26
4814-4020ארסנל1
4319-4521מנצ'סטר סיטי2
4324-3321אסטון וילה3
3428-3220ליברפול4
3328-3521ברנטפורד5
3227-3221ניוקאסל6
3232-3621מנצ'סטר יונייטד7
3124-3421צ'לסי8
3130-3021פולהאם9
3022-2121סנדרלנד10
2928-3121ברייטון11
2925-2321אברטון12
2823-2221קריסטל פאלאס13
2727-3021טוטנהאם14
2640-3421בורנמות'15
2237-2921לידס16
2134-2121נוטינגהאם פורסט17
1443-2221ווסטהאם18
1341-2221ברנלי19
741-1521וולבס20

מולר יעבור ל-MLS, הצעה מטורפת לאיסאק

הגרמני אישר כי יעבור לארה"ב, שכל שנותר לגלות לאיזו קבוצה, ואל הילאל הציעה לחלוץ 700,000 אירו בשבוע. וגם: אמורים התייחס לעתיד גרנאצ'ו ואנתוני

|
העברות בעולם (IMAGO)
העברות בעולם (IMAGO)

אוהדי הכדורגל בארץ ובעולם מחכים לפתיחת עונת 2025/26 עם עונת המלפפונים הרותחת, ואנחנו כאן ב-ONE עושים לכם סדר עם כל ההעברות הרשמיות והדיווחים החמים.

העברות רשמיות

# לאחר כ-25 שנים במועדון, מתוכן 17 בקבוצת הבוגרים, זה ידוע כי תומאס מולר עוזב את באיירן מינכן. אתמול, הוא אישר את הליגה אליה הוא יעבור. השחקן אישר בסרטון וידאו, בו היה לבוש כקאובוי ורכב על סוס לעבר השקיעה, כי יעבור לשחק ב-MLS, כשכל שנותר לנו לדעת הוא את המדים של איזו קבוצה הוא ילבש.

# נאפולי עם חיזוק נוסף מתוך הליגה, כשאחיו של סרגיי מילינקוביץ’ סאביץ’, ואניה, חתם במדי אלופת איטליה בעסקת השאלה עם חובת רכישה בתנאים מסוימים, שתגיע ל-21 מיליון אירו. בשנים האחרונות ואניה עמד בין הקורות של טורינו וכעת, הוא מגיע להתחרות עם אלכס מרט על אפודת השוער.

דיווחים חמים

# וויליאם סאליבה, בלם נבחרת צרפת וארסנל, נחשב כיום לאחד משחקני ההגנה הבולטים בעולם, גם לפי ערך שוק, לצד פאוקו קובארסי ואלסנדרו באסטוני (כ-80 מיליון אירו). הופעותיו המרשימות מול ריאל מדריד ברבע גמר ליגת האלופות הפכו אותו למבוקש במיוחד בספרד, אך בארסנל לא מתכוונים לשחררו, גם לא בעבור הצעה שתעבור את רף ה-100 מיליון אירו. "אני בטוח שוויליאם יישאר", הצהיר מיקל ארטטה כבר במאי, וחתם את הספקולציות.

סאליבה, שהגיע ללונדון ב-2019 תמורת 30 מיליון אירו אחרי עונה נהדרת בסן אטיין, הושאל תחילה לניס ומארסיי, אך בשובו כבש את מקומו בהרכב של ארטטה והפך לשחקן מפתח. חוזהו שודרג בקיץ 2023, עם שכר שנתי של יותר מ-11 מיליון אירו, אף שאינו בין חמשת המשתכרים הבכירים בקבוצה. הוא כמעט אינו נפצע, נחשב ל"בלם מודרני עם נוכחות פיזית ייחודית", וארסנל בטוחה שהוא עתיד להיות מעמודי התווך שלה, ולא מתכוונת לוותר עליו. ב’אס’ דווח: “הדלת לריאל מדריד נסגרה עבורו”.

וויליאם סאליבה (רויטרס)וויליאם סאליבה (רויטרס)

# אל הילאל הסעודית הגישה הצעה מסחררת לאלכסנדר איסאק מניוקאסל: שכר של 700 אלף אירו לשבוע, פטור ממס, בתוספת בונוסים נדיבים על תארים והישגים. החלוץ השבדי, שלא הצטרף למסע המשחקים באסיה בשל פציעה קלה, שוקל ברצינות את עתידו, כשגם ליברפול ממשיכה לעקוב אחר ההתפתחויות.

אלכסנדר איסאק (IMAGO)אלכסנדר איסאק (IMAGO)

# מאמן מנצ'סטר יונייטד, רובן אמורים, הבהיר כי המועדון לא ימהר למכור את אנתוני ואלחנדרו גרנאצ'ו אם לא יתקבלו ההצעות הרצויות: "יש מחיר לשחקנים, ואם לא יעמדו בו, הם יישארו שחקני יונייטד". לדבריו, "חלק מהשחקנים רוצים אתגר חדש, ואחרים מחפשים דקות משחק. בינתיים, אנחנו מאפשרים להם לחשוב ולהחליט".

אמורים הוסיף אזהרה לקבוצות המתמהמהות: "מי שמחכה לדקה ה-90 עלול לקבל הפתעה". הוא גם לא חושש מסגל עמוס: "אם נצטרך לשלב את כולם, יהיה מאבק על המקום בהרכב, וזה מצוין מבחינתי, במיוחד כשמסתכלים לעבר מונדיאל 2026".

רובן אמורים (רויטרס)רובן אמורים (רויטרס)

# הגעתו של ג'יימס טראפורד למנצ'סטר סיטי צפויה לגרום לעזיבתו של שטפן אורטגה, לאחר שנודע כי אדרסון יישאר. לפי דיווח ב"סקיי ספורטס גרמניה", שלוש קבוצות פרמייר ליג (שטרם נחשפו בשמן) וכן פנרבחצ'ה הטורקית מתעניינות בשוער הגרמני-ספרדי בן ה-32.

אורטגה (רויטרס)אורטגה (רויטרס)

# אתלטיקו מדריד ממשיכה בניקוי סגל. סאמו לינו, שאינו בתוכניות של דייגו סימאונה, יעבור לפלמנגו של פליפה לואיס. העסקה כוללת תשלום של 22 מיליון אירו ועוד שני מיליון נוספים בבונוסים. לינו מצטרף לגל שחקנים שעברו לקבוצה הברזילאית, בהם דנילו, ג'ורג'יניו, סאול ניגס ואמרסון, כולם בהובלת המנהל הספורטיבי ז'וזה בוטו.

סמואל לינו ולאמין ימאל בפעולה (רויטרס)סמואל לינו ולאמין ימאל בפעולה (רויטרס)

# ז'ואאו פליקס קרוב מאוד לשוב למועדון בו גדל, בנפיקה ליסבון. לפי "א בולה", מתנהלות שיחות מתקדמות עם צ'לסי, כאשר הפורטוגלים צפויים לשלם 25 מיליון אירו מיידית, ואת יתרת הסכום (כ-15 מיליון) החל מעונת 2027/28. החלוץ, שלא הצליח לבסס את עצמו באתלטיקו, צ'לסי או ברצלונה, מקווה להתחיל מחדש בבית.

זז'ואאו פליקס (רויטרס)

# צ’לסי, ארסנל וליברפול מוכנות להציע 60-70 מיליון אירו עבור קנאן יילדיז מיובנטוס.

10 השערים הכי יפים של צרפתים בלה ליגה




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */