יום ראשון, 28.12.2025 שעה 08:21
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

"אין קישור דומיננטי שמספק כדורים לחלוצים"

בחיפה מאוכזבים מה-1:1 נגד טורפדו ז׳ודינו: "עלול שלא להספיק, גם פלורס יבין בסוף שצריך לחזק את האמצע". השינויים ב-11 לקראת הגומלין וסרט הקפטן

|
שחקני מכבי חיפה (ראובן כהן, מכבי חיפה)
שחקני מכבי חיפה (ראובן כהן, מכבי חיפה)

אכזבה. כך, במילה אחת, אפשר לתאר את אשר הרגישו במכבי חיפה אתמול (חמישי) עם סיום המשחק הראשון מבין שניים מול טורפדו ז’ודינו הבלארוסית, שהסתיים בתיקו 1:1, מה שמעביר בכל מקרה את ההכרעה לגומלין בשבוע הבא על אדמת הונגריה.

בעקבות המשחק, דייגו פלורס צפוי לבצע שורת שינויים לקראת הגומלין. עלי מוחמד, שלא פתח, ישחק במקומו של איתן אזולאי, איאד חלאיילי יחליף את קסנדר סברינה המאכזב, שזוכה ללא מעט הזדמנויות, ושון גולדברג יחליף את ליסב עיסאת.

אם במחצית הראשונה, טוענים במכבי חיפה, עוד ניתן היה לראות שליטה, סדר וארגון במשחקה של הקבוצה, הרי שבמחצית השנייה, בדומה למה שקרה בהפסד לבית"ר ירושלים, הקבוצה שיחקה פחות טוב ולא הגיעה לכלל סיכון שער היריב.

עבדולאי סק (ראובן כהן, מכבי חיפה)עבדולאי סק (ראובן כהן, מכבי חיפה)

״החלוצים שלנו ממעטים לקבל כדורים ומשחקים רחוק מהשער, כך שלא במקרה התקשינו לייצר מצבים. הקישור שלנו לא מספיק יצירתי ולא דומיננטי, וגם קסנדר סברינה רחוק מלספק את הסחורה. במצב כזה, בלי תבניות התקפה מסודרות, זה לא יכול היה להספיק אתמול לניצחון ונהיה חייבים בגומלין לשחק הרבה יותר טוב, כי יכולת כזאת כמו אתמול עלולה שלא להספיק לנו לעבור שלב", אמרו בקבוצה.

במכבי חיפה אמנם מאוכזבים מהתוצאה, אך משוכנעים שיעברו את הגומלין. עיקר תשומת הלב גם הפעם ניתנה למרכז הקישור. המאמן דייגו פלורס מחזיק מאוד מגוני נאור, ומאפשר לו לשחק לפני כל קשר אחר בקבוצה. יחד עם זאת, בחיפה משוכנעים שחייבים להביא קשר זר ברמה גבוהה יותר: ״בסוף גם פלורס יבין שאנחנו צריכים קשר זר ברמה גבוהה, כל זאת בתקווה שזה לא יהיה מאוחר מדי״.

גוני נאור (ראובן כהן, מכבי חיפה)גוני נאור (ראובן כהן, מכבי חיפה)

עלי מוחמד נכנס במחצית השנייה על חשבון איתן אזולאי, שפתח היטב אך נראה כמי שהתעייף במחצית השנייה ופחות היה דומיננטי. עלי היה אחד השחקנים שהצליחו עם כניסתו לעשות סדר במגרש ולהפיח תקווה שניתן יהיה עוד להחזיר את היתרון עד לסיום, דבר שלא צלח.

בעניין סרט הקפטן, אותו ענד אתמול במפתיע פייר קורנו ולא דולב חזיזה, אומרים במכבי חיפה כי הדבר נעשה על פי החלטת המאמן דייגו פלורס, ולא מן הנמנע שהשניים יהיו ברוטציה על סרט הקפטן.

בגזרת הרכש יש החלטה עקרונית לצרף קשר זר והדבר יקרה ככל הנראה על חשבון סברינה שעד כה ולמרות ההזדמנויות שקיבל, מתקשה להיות פקטור בחלק ההתקפי. בחיפה רצו מאד את נטע לביא, אבל הדבר יקרה רק בינואר וגם מוחמד אבו פאני נכון להיות אינו רלוונטי בגלל העלויות הגבוהות מה שמשאיר בידי חיפה אפשרות למצוא קשר אחורי זר: "קודם נצטרך למצוא קשר כזה שיתאים לנו ורק אחר כך נחפש את מי לשחרר", אמרו במועדון.

פייר קורנו (ראובן כהן, מכבי חיפה)פייר קורנו (ראובן כהן, מכבי חיפה)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */