יום חמישי, 01.01.2026 שעה 21:56

דיווח: פאפוס הגישה הצעה רשמית לדויד לואיז

בברזיל טוענים שבלם העבר של הסלסאו, שזכה בעבר בליגת האלופות עם צ'לסי, שוקל לעזוב את פורטלזה אצלה הוא חתום עד 2026, ולחזק את יריבת מכבי ת"א

|
דויד לואיז (IMAGO)
דויד לואיז (IMAGO)

בזמן שמכבי תל אביב מתכוננת לגומלין מול פאפוס הקפריסאית במסגרת מוקדמות ליגת האלופות, בקפריסין מתרחש מהלך מסקרן במיוחד: לפי דיווחים רבים מברזיל, פאפוס הגישה הצעה רשמית לבלם הברזילאי הוותיק דויד לואיז, שחקן העבר של צ’לסי, פאריס סן ז’רמן וארסנל, ואלוף אירופה בעבר.

לואיז בן ה-38, שחתום עד סוף 2026 בפורטלזה הברזילאית עם אופציה לעונה נוספת, שוקל לעזוב את המועדון בעקבות מותה של סבתו, והוא צפוי לדון בעניין עם מנכ"ל הקבוצה מרסלו פאז והמאמן רנאטו פאיבה. לפי אתר "גלובו", לואיז כבר קיבל הצעה רשמית מפאפוס, והעתיד שלו אמור להתבהר בימים הקרובים.

עם זאת, ישנה גם סתירה מסוימת. דובר רשמי של פאפוס הכחיש לאחרונה מגעים עם השחקן, אולם הדיווחים החדשים ברשתות החברתיות ובאתר "transferencias24hras" טוענים כי לואיז כבר קיבל את ההצעה מהקפריסאים ושוקל אותה ברצינות. עם זאת, חשוב לציין שגם אם יחתום, הוא לא יוכל לשחק נגד מכבי תל אביב בגומלין.

המהלך הזה עשוי להעיד על כוונותיה של פאפוס לבנות סגל איכותי וחזק, לא רק לליגת קפריסין אלא גם לתחרות האירופית. צירופו האפשרי של בלם עם רזומה של 540 הופעות מקצועניות, 36 שערים, 27 בישולים ו-57 הופעות בנבחרת ברזיל, יהווה חיזוק דרמטי.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */