יום שלישי, 13.01.2026 שעה 22:51

זה קורה: מיציץ' סגר ל-3 עונות בהפועל תל אביב

הצהרת כוונות אדירה של בעלי האדומים, עופר ינאי: הקבוצה בדרך לצרף את הרכז הסרבי, שזכה בעברו פעמיים ביורוליג וגם נבחר פעם אחת ל-MVP של הליגה

|
וסיליה מיציץ' (רויטרס)
וסיליה מיציץ' (רויטרס)

אחרי תקופה ארוכה שבה שמו של וסיליה מיציץ’ קושר להפועל ת”א, זה קורה: הכוכב הסרבי סגר על חוזה לשלוש עונות בקבוצה של עופר ינאי. מדובר בהצהרות כוונות חסרת תקדים במונחים של האדומים – ואולי אף יותר מכך.

בתקופה האחרונה דווקא הלך הרוח היה שמיציץ’ יחתום בפנרבחצ’ה, כשאפילו אולימפיאקוס הייתה בתמונה – אבל לבסוף מי שייהנה ממנו בסגל שלו הוא דימיטריס איטודיס, זאת אחרי שהטורקים ירדו מהפרק.

מיציץ’ הוא פעמיים אלוף היורוליג, ואפילו פעם אחת הוא נבחר ל-MVP של העונה. לפני שהלך לנסות את מזלו ב-NBA, הוא היה ללא ספק אחד השחקנים הטובים ביותר במפעל הטוב ביבשת, כשסיפק מידי ערב ומידי עונה מספרים מדהימים שגם הניבו זכיות.

עופר ינאי (רועי כפיר)עופר ינאי (רועי כפיר)

את השנים היפות שלו עשה הסרבי במדי אנדולו, וב-2023 הוא החליט ללכת מעבר לים לליגה הטובה בעולם. ב-NBA זה פחות הצליח לו, ואחרי שלא הרשים יתר על המידה באוקלהומה, הוא עבר גם לשארלוט, ואז לפיניקס, ובקיץ האחרון הוא שוב עבר בלא מעט טריידים, אך אחרי כולם היה ברור שהוא לא יישאר.

כעת, הוא מצטרף לסגל של הפועל תל אביב ואין ספק שהחתמה שכזו מכריזה שהמטרה של האדומים היא הרבה מעבר לפלייאוף והבטחת כרטיס נוסף – אלא עלייה לפיינל פור ולהצהיר בפני כל היורוליג שהם כאן כדי להישאר, ואולי אף רוצים לזכות במפעל, כבר בעונה הראשונה שלהם בו.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */