יום שישי, 16.01.2026 שעה 10:06

טור דה פראנס: פוגאצ'אר השיג את ניצחונו המאה

הסלובני רשם ציון דרך בקריירה במסגרת השלב הרביעי של הטורניר היוקרתי, ונמצא בשוויון עם ואן דר פול בהובלה. מחר יוכל לעקוף אותו בשלב נגד השעון

|
לוטסנקו בסיום  (נועה ארנון)
לוטסנקו בסיום (נועה ארנון)

אלוף העולם טאדיי פוגאצ׳ר רשם היום (שלישי) את נצחונו המאה בקריירה בשלב הרביעי של הטור דה פראנס, ובכך רוכב הסלובני בגיל 26 כבר מחזיק ברשימת כתרים בלתי נתפסת כולל שלוש זכיות בטור דה פראנס, זכיה בג׳ירו דה איטליה ותשע קלסיקות ענק, גיוון שלא נראה  כמותו מאז אדי מרקס.

הניצחון ראוי למספר העגול, שכן הוא הושג על יריבים שאין ראויים מהם - מתיאו ואן דר פול ההולנדי ויונאס ויננגארד הדני, אשר נחשב ליריבו הגדול ביותר בטור דה פראנס והיחיד שיכול למנוע ממנו זכייה רביעית, כאשר סצינת הסיום מתרחשת על העליה האחרונה בסדרה של ארבע עליות קצרות שנעלו את השלב.ואן דר פול עדיין אוחז בחולצת המוביל בטור עם זמן זהה לפוגאצ׳אר אבל זה עניין זמני מאד, כאשר מחר יתחרו הרוכבים בשלב נגד השעון, שבו פוגאצ׳אר מתמחה.

בגזרת הנציגה הישראלית "ישראל פרמייר טק", אלכסיי לוטסנקו וג׳ו בלקמור הצליחו להישאר בתמונה עד שהרוכבים האיכותיים בעולם העלו הילוך. לוטסנקו מסיים 32 שניות מאחורי המנצח במקום ה-19, ואילו בלקמור הצעיר במקום ה-30. עקב כך בלקמור גלש למקום ה-15 בדירוג הכללי.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */