יום שלישי, 13.01.2026 שעה 23:02
ליגת העל Winner 25-26
4216-4318הפועל ב"ש1
4219-4118בית"ר ירושלים2
3619-3718מכבי ת"א3
2916-3318מכבי חיפה4
2923-3318הפועל ת"א5
2628-3318הפועל פ"ת6
2439-3018מכבי נתניה7
2325-2118בני סכנין8
2138-2318עירוני טבריה9
1931-2518הפועל חיפה10
1839-2418מ.ס אשדוד11
1631-2418עירוני ק"ש12
1229-1618הפועל ירושלים13
745-1518מכבי בני ריינה14

נבו שדו: באתי לריינה כדי להוכיח את היכולת שלי

שחקן הכנף בן ה-23, שהושאל מנוף הגליל לקבוצה מליגת העל: "שמח על הזכות להתקדם, זה מעבר מרגש. אני מגיע ללמוד ולהתפתח, אמשיך להתאמן ולעבוד קשה"

|
נבו שדו (חג'אג' רחאל)
נבו שדו (חג'אג' רחאל)

שחקן הכנף בן ה-23 של הפועל נוף הגליל, נבו שדו, יוצא לדרך חדשה. בעונה הקרובה שדו ישחק בהשאלה במכבי בני ריינה מליגת העל, במהלך שיכול להפוך לפרק משמעותי חדש בקריירה שלו. שדו גדל במחלקת הנוער של מכבי חיפה, אך דווקא לאחר סיום תקופת הנוער חזר לנוף הגליל והצטרף לקבוצה הבוגרת ושם נרקם חיבור מצוין בין השחקן למועדון. במשך שלוש העונות האחרונות, שדו כבש  20 שערים ורשם תשעה בישולים, אבל בעיקר גילה תחושת שייכות, כזו שלא תמיד אפשר להסביר במספרים.

על המעבר לריינה מליגת העל, אמר: “מעבר לקבוצה אחרת זה תמיד משהו שונה ומרגש. שמעתי על ריינה דברים טובים ואני שמח על הזכות שלי להתקדם למועדון בליגת העל. כרגע אנחנו עדיין מתאמנים בנוף הגליל, מיד אחרי הקבוצה של נוף הגליל לה הייתי שייך עד לפני שבוע, אז זה קצת מוזר לפגוש את כולם ולא להתאמן איתם, אבל אני מאמין שאתרגל".

על המטרות  האישיות שהוא מציב לעצמו: “קודם כול אני מגיע ללמוד ולהתפתח. אני לא מרגיש צורך להוכיח לאף אחד יותר מדי – אני רוצה להציג את היכולת שלי בצורה הטובה ביותר. אמשיך להתאמן ולעבוד קשה, כמו שתמיד עשיתי, ובעזרת השם זה יוביל אותי לדרך הנכונה והמדויקת עבורי".

נבו שדו (חגנבו שדו (חג'אג' רחאל)

על החיבור עם נוף הגליל שנתן לו קפיצת דרך לליגת העל: "נוף הגליל זה הבית שלי. שיחקתי שם בנערים ובנוער ותמיד הרגשתי בנוח. תמיד נתנו לי את היחס החם, בכל תקופה שבה הייתי במועדון. אני חושב שזו הסיבה לכך שהכל התחבר למשהו מיוחד, האנשים של המועדון הם אנשים מיוחדים.  אין ספק שמי שבאמת נמצא שם ואוהב את המועדון – הם אנשים כל כך טובים, שאקח איתי להמשך הדרך. אחד מהם הוא גיל ברעם, שהיה שם בכל מצב ובכל רגע. הרגע האישי שהכי זכור לי מכל התקופה שם הוא השלושער הראשון שלי בקריירה והרגע הקבוצתי הוא המשחק נגד מכבי פתח תקווה בחצי גמר גביע המדינה. אין ספק שנוף הגליל תמיד תישאר הבית שלי והמקום הבטוח לחזור אליו”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */