יום שישי, 26.12.2025 שעה 00:19
ליגה לאומית 25-26
3519-3716מכבי פ"ת1
3214-2716מכבי הרצליה2
2816-2016הפועל כפ"ס3
2517-2316הפועל ראשל"צ4
2421-2516מ.ס כפר קאסם5
2424-2616הפועל כפר שלם6
2221-2316הפועל ר"ג7
2221-2316מ.ס קריית ים8
2119-2016הפועל עכו9
2027-2316עירוני מודיעין10
1824-1516הפועל רעננה11
1628-1516הפועל עפולה12
1521-1916הפועל חדרה13
1535-2716מכבי יפו14
1526-1516בני יהודה15
1323-1816הפועל נוף הגליל16

רוי ברנס קרוב ליפו, מגבו חתם ברמת השרון

שוער הפועל ת"א ייאבק על אפודת השוער הראשון אצל אלון זיו, שמחפש שוער נוסף. צ'אנה חתם בכפר שלם, פלג בראשל"צ והמגן עבר לשרון. וגם: בני יהודה

|
רוי ברנס (רדאד ג'בארה)
רוי ברנס (רדאד ג'בארה)

אחרי החתמתו אמש (שני) של גדעון אקווה, מכבי יפו קרובה לשחקן רכש נוסף. השוער רוי ברנס נמצא על סף סיכום במועדון וצפוי להגיע בעסקת השאלה מהפועל ת"א.

ברנס הצעיר, שרשם כבר הופעות בוגרים במדי האדומים, שיחק בעונה האחרונה בהפועל כפר שלם, במדיה רשם ארבע הופעות ליגה. כעת כאמור, הוא ייאבק על אפודת השוער הראשון של אלון זיו, שמתכנן לצרף שוער נוסף.

מי שעזב את הבולגרים אחרי שנתיים הוא אורי מגבו. המגן הוותיק חתם לעונה אחת בעירוני רמת השרון באמצעות נציגו אדם קידן.

אורי מגבו עם סוכנו אדם קידן (פרטי)אורי מגבו עם סוכנו אדם קידן (פרטי)

בינתיים, הפועל כפר שלם צירפה את ליאל צ’אנה, שהגיע מהפועל ירושלים וחתם על חוזה לעונה אחת אצל הכתומים.

אבי נמני וליאל צאבי נמני וליאל צ'אנה (פרטי)

בנוסף, רכש משמעותי להפועל ראשל״צ: המגן הימני מתן פלג, חתם היום במועדון באמצעות סוכנו מאיר ריפמן, ויחזק את הסגל של המאמן דוד מארטן. פלג שיחק בעונה האחרונה בהפועל פ״ת, כשלמעשה הוא חוזר לקדנציה שנייה במדי הקבוצה מעיר היין, שם גם פרץ. בעברו, הוא שיחק גם בבית״ר ירושלים.

גם הפועל כפ"ס ביצעה חיזוק נוסף: החלוץ יואב תומר חתם במועדון ויחזק את הסגל של המאמן אדם לם, שרושם החתמה שנייה במועדון. תומר בן ה-27 פרח בעברו בהפועל רעננה, ממנה נמכר להפועל ת"א.

יואב תומר. חוזר למגרשים (איציק בלניצקי)יואב תומר. חוזר למגרשים (איציק בלניצקי)

בהמשך, הוא שיחק בהפועל ירושלים, הפועל ראשל"צ והפועל חדרה, כאשר בעונה האחרונה הוא נפצע וכעת החלים מקרע ברצועה הצולבת. הוא ינסה לחזור לכושר שאפיין אותו לפני הפציעה.

חיזוק נוסף לחלק האחורי של הפועל נוף הגליל, שהחתימה לפני שעה קלה את הבלם הצעיר יובל דיין, בן 21, בוגר מחלקת הנוער של עירוני קריית שמונה, שחתם באמצעות סוכנו אבי נימני. 

דיין אמר לאחר החתימה: "שמעתי רק דברים טובים על הפועל נוף הגליל ואני שמח לחתום פה. אני מצפה בכיליון עיניים לפתיחת האימונים ומאמין שאצליח לתרום לקבוצה וגם לשדרג את הקריירה שלי".

יובל דיין (באדיבות נוף הגליל)יובל דיין (באדיבות נוף הגליל)

בינתיים, לצד ההחתמות שמבצעת הקבוצה, בני יהודה יכולה לסמן וי גדול: במועדון השלימו אמש מכירה של כלל המנויים שהוצאו למכירה לקראת החזרה לאצטדיון בשכונת התקווה.

אוהדי בני יהודה (שחר גרוס)אוהדי בני יהודה (שחר גרוס)

הפועל חדרה צירפה זר ראשון העונה – חלוץ נבחרת פנמה, אנסוני פריאס, בן ה-23. פריאס הושאל לעונה אחת עם אופציה לרכישה מקבוצת אליאנזה הפנמית, בשורותיה סיים כמלך השערים של הליגה, כבש בעונה האחרונה 9 שערים והוסיף 3 בישולים. פריאס, שחתם בחדרה באמצעות סוכנו רפי אפשטיין, צפוי להגיע לארץ בשבוע הבא. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */