יום שישי, 19.12.2025 שעה 18:02
לוח תוצאות

מהמקלטים וממקומות הפינוי היישר לנבחרת ישראל

זה רשמי: קבוצת נערים א' של עירוני קריית שמונה תייצג את נבחרת ישראל לגילאי 16 במשחקי המכביה. ראש העיר שטרן: "לא הישג ספורטיבי - הישג לאומי"

|
שחקני נערים א' של קריית שמונה שייצגו את נבחרת הנערים של ישראל במכביה  (באדיבות המועדון)
שחקני נערים א' של קריית שמונה שייצגו את נבחרת הנערים של ישראל במכביה (באדיבות המועדון)

עכשיו זה רשמי: קבוצת נערים א' של עירוני איתוראן קריית שמונה תייצג את נבחרת ישראל לגילאי 16 בכדורגל במשחקי המכביה 2025. מהמקלטים הקרירים, דרך הפינוי והכאוס, הנערים מקריית שמונה לא ויתרו על החלום, לא ויתרו על ההבטחה לעתיד טוב יותר.

כעת, בגיל 16 בלבד, הם עומדים ללבוש את מדי נבחרת ישראל ולייצג אותנו במשחקי המכביה מול מיליוני עיניים מרחבי העולם היהודי. מהמקלטים וממקומות הפינוי היישר לבמה המרכזית: כשכל הסביבה מתמוטטת, הם בוחרים לקום, לנשום ולנצח.

למרות שאין להם מגרש משלהם, למרות שהם עדיין לא יודעים היכן ישחקו בעונה הבאה כי המדינה טרם החלה בשיפוץ האצטדיון, הם לא מוותרים. הם מוכיחים בכל אימון, בכל משחק, שהם ווינרים אמיתיים. הגיבורים של עם ישראל.

המכביה ה־22, שתתקיים בישראל בין 8 ל־22 ביולי 2025, תארח כ־10,000 ספורטאים מכ־80 מדינות, שיתחרו ב־40 ענפי ספורט. ובתוך כל זה – מול עיני העולם היהודי כולו, הנערים מקריית שמונה יעמדו שם בשם כולנו.

שחקני נערים אשחקני נערים א' של קריית שמונה שייצגו את נבחרת הנערים של ישראל במכביה (באדיבות המועדון)

הבשורה הזו של השתתפות נערי קריית שמונה במשחקי המכביה, מגיעה שבוע בלבד לאחר שמחלקת הנוער של קריית שמונה ויו"ר המחלקה דורון שנפר קיבלו אות הוקרה לאומי על תפקודה בזמן מלחמת חרבות ברזל.

ראש העיר קריית שמונה, אביחי שטרן, בירך ופירגן: “זה לא הישג ספורטיבי, זה הישג לאומי. נערים שפונו מהבית, שנאבקו במציאות בלתי אפשרית, ועכשיו נושאים על גופם את סמל המדינה. הם גאוות העיר, והם גאוות ישראל”.

דובר העיר קריית שמונה ויו"ר המחלקה דורון שנפר: “אין לנו מגרש, לקחו לנו את הביתיות, אנחנו לא יודעים איפה נשחק בעונה הקרובה, אבל יש לנו דבר אחד שאף אחד לא ייקח – את הלב של הילדים האלה. יש להם רוח, נאמנות, ואש בעיניים. במכביה כולם יכירו את הגיבורים האמיתיים של מדינת ישראל.

“לא כוכבי רשת, לא מיליונרים, ילדים שחלמו בלילה תחת אזעקות, וקמו בבוקר עם נעליים על הרגליים וחלום בעיניים. תודה לנשיא המועדון וחתן פרס ישראל איזי שרצקי ולמשפחת שרצקי המופלאה שלא מפסיקים להאמין בילדים של קריית שמונה ותומכים בילדי ונערי קריית שמונה בשיגרה ובמיוחד בחירום”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */