יום שישי, 26.12.2025 שעה 14:53

בן והבה ומוחמד חטיב חתמו במכבי פתח תקווה

כפי שפורסם ב-ONE: המלאבסים פתחו בהכנות לעונה הבאה רשמית והכריזו על רכש כפול, כשקפטן טבריה הצטרף למועדון ויחד איתו גם החלוץ ששיחק בכפר קאסם

|
בן והבה (חג'אג' רחאל)
בן והבה (חג'אג' רחאל)

שני רכשים ראשונים למכבי פ"ת בחלון ההעברות הנוכחי: כפי שפורסם ב-ONE, בלמה של עירוני טבריה בשלוש השנים האחרונות, בן והבה, חתם רשמית בקבוצה, כשיחד איתו גם החלוץ מוחמד חטיב חתם, כשגם לגביו פורסם כאן.

והבה, ששיחק בקבוצה של אלירן חודדה בליגת העל בעונה האחרונה, קיבל פנייה גם מבני יהודה, אך העדיף לבחור בהצעה הכספית של פ"ת ויחזק את מרכז ההגנה שלה.

“מועדון עירוני טבריה מודה לקפטן שלנו בן והבה על 3 עונות נפלאות, מלאות הישגים, רגעים מרגשים ואת שער העלייה שלנו לליגת העל. בהצלחה בהמשך ותודה על שנים נפלאות”, נכתב בהודעה של טבריה.

בן והבה שיתף: “מאוד שמח לחתום במכבי פתח-תקוה, מחכה לתחילת האימונים ושבעז״ה בסוף העונה נחזור למקומנו הטבעי”. חטיב מצידו סיפר: “אני שמח לחתום במועדון גדול כמו מכבי פתח תקווה, המטרות שלנו ברורות - לעלות ליגה, בע”ה נחגוג בסוף העונה עליית ליגה”.

האקס הלוהט! מדוניאנין כובש מסוף המגרש



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */