יום חמישי, 01.01.2026 שעה 04:23
ליגת העל Winner 25-26
3816-3816הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
3018-3316מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2519-2915הפועל ת"א5
2319-2116בני סכנין6
2334-2916מכבי נתניה7
2026-2516הפועל פ"ת8
1826-2216הפועל חיפה9
1833-2216מ.ס אשדוד10
1834-1816עירוני טבריה11
1327-1816עירוני ק"ש12
1125-1416הפועל ירושלים13
740-1416מכבי בני ריינה14

"כל שנייה שערן לא היה על המגרש הייתה משבר"

שי זהבי בראיון אחרי העזיבה: "לנצח נהיה מכביסטים. כל מי שפוגש אותי ברחוב אומר שלא הפסיק לבכות. ארה"ב? מתאים לי לעבור לגור בכל מקום, ערן יחליט"

|
שי זהבי  (אור גפן)
שי זהבי (אור גפן)

אחרי השבוע המרגש שעבר על משפחת זהבי, שי זהבי, אשתו של ערן, הגיעה לתצוגת האופנה של המעצבת טל מדינה ואנחנו תפסנו אותה לכמה שאלות על סיום העונה ועתיד השחקן.

“אנחנו בשבוע של צרידות וחגיגות”. סיפרה שי ל-ONE. “היה מדהים, מרגש, שמח, עצוב, הכל ביחד. היו גולים וואו. היה מאוד מרגש לעלות עם הילדים, הכינו אותנו, אמרו לנו: ‘תבואו, יש טקס’, אבל אני לא חושבת שהתכוננו למשהו כזה. היום כשאני הולכת ברחוב אין בן אדם שלא עוצר אותי ואומר: ‘כמה בכיתי, איזה מרגש זה היה’. כולם בכו. אז קודם כל, אני שמחה בשביל ערן שהוא חווה רגע כזה מרגש ושמח, ובואו נראה מה יהיה”.

איך היו חגיגות האליפות?
”האמת שישר אחרי זה יצאנו כל הקבוצה, החברים, השחקנים, המאמן כולם עד אור הבוקר ומאז אנחנו מתאוששים קצת”.

היה לך חלק בהחלטה שלו לעזוב?
”קודם כל אין לי שום חלק בשום החלטה, הוא מחליט הכל לבד. כמובן שהוא מתייעץ איתי ועם אמא שלו, אנחנו מדברים על הדברים כל הזמן באופן שוטף אבל בסוף ההחלטות שלו. הוא זה שמשחק, הוא על המגרש והוא זה שמרגיש ויודע מה הכי טוב בשבילו. כולנו מייעצים מהצד ובסוף את ההחלטה הסופית הוא מקבל. עצוב שהוא עוזב, אבל כל דבר נגמר בסוף ואני שמחה שזה נגמר ככה, בצורה הכי טובה שיכל להיגמר. אנחנו מכביסטים לעד, זה בטוח”.

שי זהבי ואור לוזון (אור גפן)שי זהבי ואור לוזון (אור גפן)

תארי לי את הרגע שבו ערן אמר לך שסופית הוא עוזב את מכבי תל אביב.
”אנחנו מצטלמים לסדרה של ערן, ובסדרה הרגע הזה מתועד ומצולם. קודם כל, זה היה די ידוע אחרי השנה הקשה שהוא עבר. זה היה עצוב, בכיתי שוב, זה היה עוד לפני, אבל בכיתי. זה היה עצוב, סוף של תקופה מאוד יפה כי בסוף ערן חלק בלתי נפרד ממכבי”.

היו משברים השנה שחוויתם?
”בטח, הרבה. הייתה שנה לא פשוטה, אין אחד, יש הרבה. ערן בסוף אוהב כדורגל יותר מכל דבר, אז כל שנייה שהוא לא על המגרש זה היה משבר, אבל הוא ניהל את זה בצורה הכי טובה שהיה אפשר לנהל את זה. אני גאה בו על זה, היו ימים שהייתי מסתכלת עליו ואומרת: ‘וואו, איך אתה עושה את זה?’ והוא עשה את זה, ובסוף סיים בצורה הכי טובה”.

ערן זהבי ומשפחתו (אינסטגרם)ערן זהבי ומשפחתו (אינסטגרם)

מה היעד הבא?
”אנחנו עדיין לא יודעים. קודם כל אנחנו נצא לחופשה רגע ונירגע מהכל. נתחיל בדובאי, נעשה מיקונוס, איביזה, קצת עם הילדים, קצת עם חברים קצת לבד, ואני מאמינה שתוך כדי החודש הזה הוא יבין מה הוא באמת רוצה ויקבל את ההחלטה”.

קורץ לך לגור בארה”ב אם נגיד ירצו אותו ב-MLS?
”אני לא יודעת, צריך לשאול אותו. לי זה מתאים, מתאים לי לעבור לכל מקום אחר. איפה שהוא ירצה אני אחריו. אני, המשפחה, הילדים - אנחנו איתו. בסוף זו תקופה, אז אנחנו נהנים מהחוויה. זה לא שום רמז, להפך, איפה שהוא יחליט אנחנו שם”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */