3 שחקנים ובעלי תפקיד בקבוצות ליגת העל נחקרו

נמשך מצעד הנחקרים בפרשת "זמן פציעות" בגין חשדות להונאת הביטוח הלאומי. המשטרה הציגה בפניהם את החשדות ושמעה תירוצים להם החוקרים ציפו מראש

3 שחקנים ובעלי תפקיד בקבוצות ליגת העל נחקרו

חקירת “זמן פציעות” נמשכה גם הבוקר (חמישי), ואחרי שאתמול נחקרו שמונה שחקנים פעילים בליגת העל, היום הגיעו שלושה שחקנים נוספים לחקירה. כמו כן, נחקרו ונחקרים בעלי תפקידים בקבוצות ליגת העל, לאו דווקא בעלי תפקידים בכירים אלא כל מיני אנשים אשר חשודים במעורבות ועוד עשרות מהם שאינם בעלי תפקידים יוזמנו להיחקר תחת אזהרה.

שחקנים שנחקרו ראשונים טענו במהלך החקירה כי הם לא ידעו דבר, כי אחרים מילאו עבורם את הטפסים ושלל תירוצים להם המשטרה ציפתה, וחוקריה אינם קונים את התירוצים השונים. השחקנים שנחקרו עומתו מול טענות שהם הצהירו על פציעה ואחרי זמן כבר שיחקו והם לא ידעו איך להגיב לכך.

כל השחקנים שנחקרו עד כה, 11 במספר, שוחררו תחת תנאים מגבילים ולא הובאו לבית משפט להארכת מעצר. המשטרה עובדת תחת תכנית סדורה שהוכנה מראש, כאשר החקירה תוגבר לאחר סיום הליגה כדי לא לפגוע בסיומה הסדיר של ליגת העל.

כזכור, אתמול התפוצצה הפרשה החמורה בחשד להונאה לכאורה של עשרות כדורגלנים את הביטוח הלאומי על סך כ-13 מיליון שקלים. בפרשה ישנם שלושה חשודים שנמצאים במעצר - רופא, עובדת ביטוח לאומי ואחד מעורכי הדין המעורבים בפרשיית הונאת כספי הציבור.