יום שישי, 26.12.2025 שעה 21:34

"החוק לא תופס על מכבי ת"א, רצף של ביזיונות"

אייל רביד, בעלי רשת ויקטורי וספונסר הפועל ב"ש, יצא בחריפות נגד ביה"ד על עונש קהל החוץ לבית"ר בבלומפילד ונגד איגוד השופטים. הפוסט החריג בפנים

|
קינגס קאנגווה ואושר דוידה (רדאד ג'בארה)
קינגס קאנגווה ואושר דוידה (רדאד ג'בארה)

בהפועל באר שבע הביעו אתמול (רביעי) פליאה על כך שבבית הדין של ההתאחדות לכדורגל מיהרו להשית את עונש איסור מכירת כרטיסי חוץ למשחק הגורלי במוצאי שבת של מכבי תל אביב בבלומפילד נגד בית"ר ירושלים. מי שתהנה כמובן היא המארחת, שקיבלה עוד 5,000 כרטיסים למכירה לקראת חגיגת האליפות שעשויות להתרחש בשבת. 

“בבית הדין עשו את כל המאמצים כדי שהחגיגות של מכבי ת”א בשבת יהיו מושלמות, מול בלומפילד מלא”, אמר גורם בקבוצה. הסערה  מגיעה גם מהכיוון של אייל רביד, ספונסר הפועל ב”ש ובעלים של רשת ״ויקטורי״, שיצא במתקפה חריפה בפוסט ברשתות החברתיות – בעקבות החלטת בית הדין של ההתאחדות שלא לאפשר קהל חוץ במשחק המכריע של העונה. אם בדרך כלל בית הדין של ההתאחדות מעדכן החלטה כמה ימים לאחר הדיון, במקרה הזה פסק הדין כבר יצא מיד לאחרי הדיון ומכבי ת”א תרוויח משחק ביתי לעיני קהל ביתי בלבד.

רביד לא חסך במילים וכתב: “יש היגיון?? בית הדין קבע שבכל המשחקים נגד מכבי ת”א לא יהיה קהל חוץ. מעניין למה??? אותו בית דין שהחליט שמותר לבזות את הימין במדינה שלנו”. בהמשך הפוסט, רביד גם ביקר את ההחלטה לשבץ כמעט אותו את צוות השיפוט (אוראל גרינפלד כשופט ראשי, אלי חכמון ב-VAR) משחק שני ברציפות. 

הפוסט של אייל רביד (פייסבוק)הפוסט של אייל רביד (פייסבוק)

“שימו לב למשבץ השופטים היקר – משבץ מחזור אחרי מחזור את גרינפלד וחכמון ל-VAR ל-2 משחקים רצופים”. רביד סיכם בקביעה נוקבת: “החוק לא תופס על מכבי ת”א. אם זה לא רצף של ביזיונות אז מה כן?”. בתחתית הפוסט, רביד צירף רשימה שמציגה לא פחות מחמישה משחקים ביתיים של מכבי ת”א העונה – מול ב”ש, בית"ר (בשני סיבובים) ומכבי חיפה – כולם ללא קהל חוץ.

תגובת איגוד השופטים תובא לכשתתקבל.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */