יום שישי, 19.12.2025 שעה 12:50

נבחרת השלום והאחווה זכתה בטורניר נתיבות

הטורניר שנערך באצטדיון החדש בנתיבות זו השנה השנייה, נוהל ע"י שיפוטו של גל לייבוביץ' לעיני 300 צופים. הנבחרת גברה על נבחרת נתיבות ונבחרת ICL

|
משתתפי הטורניר בטקס הפתיחה  (צילום: תמיר בראון)
משתתפי הטורניר בטקס הפתיחה (צילום: תמיר בראון)

נבחרת השלום והאחווה זכתה בטורניר נתיבות היום (חמישי) בטורניר ע״ש רון שטרן, מאושיות העיר הדרומית אשר ייסד את התרבות והספורט בעיר. הטורניר נערך זו השנה השנייה בנוכחות ידוענים ואישי ציבור. 

את האירוע הנחה אמן הבמה רמי ברוך והוא נערך לעיני 300 צופים באצטדיון החדש בנתיבות, בשיפוטו של הבינלאומי גל לייבוביץ׳ אשר שפט את משחק העונה לפני שלושה ימים. 

במשחק הראשון ניצחה נבחרת השלום והאחווה את נבחרת העיר נתיבות 1:3 משערים של מיליארדו אסרט, שון אוחנה ובן בן יאיר. במשחק השני גברה נבחרת העיר נתיבות 2:3 על נבחרת ICL, זוכת הטורניר הקודם. 

במשחק האחרון השלימה נבחרת השלום והאחווה את זכייתה בטורניר לאחר ניצחון 0:1 על ICL משערו של שון אוחנה. למצטיין הטורניר נבחר מיליארדו אסרט. זו הייתה ההכנה האחרונה של נבחרת השלום והאחווה לפני טורניר הגרנד פרי של הליגה העולמית אותו תארח בסוף החודש בישראל. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */